Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Τι λέει ο καθηγητής-δ/ντης της καρδιολογικής κλινικής του ΠΓΝΠ Γεώργιος Χάχαλης, για την υγεία της Καρδιάς μας - ΒΙΝΤΕΟ

Τι λέει ο καθηγητής-δ/ντης της καρδιολογ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε αναλυτικά

Ενδιαφέρουσες ήταν οι ανακοινώσεις και τα συμπεράσματα που βγήκαν κατα τη διάρκεια ημερίδας της Καρδιολογικής και της παθολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα το Σάββατο 28 Μαΐου. Γιατροί της Καρδιολογικής ανέλυσαν με απλό και κατανοητό τρόπο στους πολίτες, τα ενδιαφέροντα ιατρικά ζητήματα, που αφορούν στην υγεία της καρδιά τους και όχι μόνο.

Ο Καθηγητής, Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών Γεώργιος Χάχαλης στάθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα του καπνίσματος, επισημαίνοντας ότι αν οι Έλληνες δεν κάπνιζαν θα είχαν μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης γιατροί της Καρδιολογικής ανέλυσαν με απλό και κατανοητό τρόπο ενδιαφέροντα ιατρικά ζητήματα.

Εκτός των άλλων κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκε επίσης ότι ο σακχαρώδης διαβήτης προκαλεί σοβαρές ασθένειες, ωστόσο στα ενθαρρυντικά στοιχεία καταγράφηκε πως πλέον υπάρχουν φάρμακα, που μειώνουν τον κίνδυνο θανάτου των διαβητικών, από έμφραγμα και εγκεφαλικά επεισόδια.

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης μιλώντας και ως καρδιολόγος εξέφρασε τη χαρά του για αυτή την ενημερωτική πρωτοβουλία και δήλωσε τη διάθεσή του να επαναληφθεί και επίσης να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being