Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Πέντε παρατηρήσεις για την 22χρονη που πέταξε το μωρό της και όσους της ρίχνουν ...κατάρες μέσω διαδικτύου

Πέντε παρατηρήσεις για την 22χρονη που π...

ΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΑΣ ΝΤΟΥΚΑ

Διαβάζω τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο τις …κατάρες και τις βρισιές για την 22χρονη που πέταξε το νεογέννητο μωρό της στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας και έχω 5 παρατηρήσεις:

"Άφησα το μωρό στο δίχτυ, απόλυτα σίγουρη πως δεν θα πάθει τίποτα" είπε η 22χρονη στην απολογία της

1.Μια γυναίκα που θέλει να «ξεφορτωθεί» ένα νεογέννητο, στοιχειωδώς το οργανώνει. Αν είναι τόσο …killer όσο περιγράφεται η νεαρή μητέρα, το γεννάει και στη συνέχεια το ...πουλάει, κι αν είναι κυριολεκτικά killer το σκοτώνει και το πετάει σε έναν κάδο 5 τετράγωνα μακριά από το σπίτι της (έχουμε δει τέτοιες περιπτώσεις πολλές στο παρελθόν). Σίγουρα πάντως δεν το πετάει ζωντανό μπροστά από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

2. Μία 22χρονη που γεννάει όρθια μόνη της στην μπανιέρα, κόβει με το ψαλίδι τον ομφάλιο λώρο εν μέσω αιμορραγίας και φρικτών πόνων, κάνοντας ησυχία για να μην την ακούσει η γειτονιά και στη συνέχεια τρέχει στον κάδο της γειτονιάς να πετάξει τις πετσέτες με τα αίματα για μην τις δει η μητέρα της, βρίσκεται σε πανικό, φόβο και τρόμο.

Μετανιωμένη δηλώνει η φοιτήτρια που πέταξε το μωρό της από το μπαλκόνι

3. Μία κοπέλα που περιμένει να γεννήσει και δεν έχει στοιχειωδώς σκεφτεί την επόμενη ημέρα βρίσκεται σε κάποιου είδους διαταραχή. Σίγουρα πάντως δεν σκέφτεται με λογική.

4. Η μητέρα, ο πατέρας (γιατί κανείς δεν αναφέρεται σε αυτόν), οι φίλοι και οι συγγενείς αυτής της 22χρονης δεν κατάλαβαν ότι ήταν έγκυος; Κι αν όντως δεν το κατάλαβαν, τι σημαίνει αυτό για το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούσε  η κοπέλα;

5. Όλες εσείς οι …γλυκιές μανούλες που ρίχνετε με ευκολία …κατάρες σε μια 22χρονη η οποία σίγουρα βίωνε αν μη τι άλλο, προσωρινή διαταραχή, είστε σίγουρες ότι αν η πιτσιρίκα κόρη σας έμενε έγκυος θα τρέξει να σας το πει; Κι αν ο συνομήλικος γιος σας άφηνε έγκυο μια φίλη του είστε σίγουρες ότι θα τον συμβουλεύατε να της συμπαρασταθεί;

"Πέταξα το μωρό από τη μπαλκονόπορτα – Γέννησα στη μπανιέρα"- Σοκαριστική η ομολογία της 22χρονης

ΥΓ

Για τον πατέρα του παιδιού πάντως που εξφανίστηκε και κατά την εγκυμοσύνηκαι μετά καμιά κατάρα δεν έχω διαβάσει στο διαδίκτυο…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις