Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θ. Νταβλούρος: Απερίσκεπτη ενέργεια η ύψωση της ελληνικής σημαίας…

Θ. Νταβλούρος: Απερίσκεπτη ενέργεια η ύψ...

Πού ακούστηκε ότι δεν πρέπει να υψώνουμε το εθνικό μας σύμβολο σε έδαφος της ελληνικής επικράτειας;

Ο πρώην βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Θανάσης Νταβλούρος σε κείμενο – δήλωση του αναφέρει πως «ξεσπάθωσαν οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ κατά των παλικαριών που ανέβασαν τη Γαλανόλευκη στις νησίδες Ανθρωποφάγος του ανατολικού Αιγαίου. Επιτέθηκαν λυσσαλέα κατά τριών Ελληνόπουλων που έπραξαν το αυτονόητο, υψώνοντας το εθνικό σύμβολο σε ελληνικό εδάφους!

Και συνεχίζει ο κ. Νταβλούρος λέγοντας: «εκεί έφτασε ο εθνομηδενισμός και η προσπάθεια τους να κατευνάσουν την επιθετικότητα των Τούρκων. Να παραχωρούν, δηλαδή, ντε φάκτο, εθνική κυριαρχία με δηλώσεις του τύπου «δεν πρέπει να προκαλούμε με απερίσκεπτες ενέργειες!»

Πού ακούστηκε ότι δεν πρέπει να υψώνουμε το εθνικό μας σύμβολο σε έδαφος της ελληνικής επικράτειας για να μην «ενοχλούνται» οι γείτονες;

Ο ανεκδιήγητος κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος έκανε λόγο ακόμη και για «άσκηση εξωτερικής πολιτικής», σε σχέση με την πρωτοβουλία των παλικαριών να κυματίσει η σημαία σε ελληνικές νησίδες, στις οποίες υπάρχει μακροχρόνια δραστηριότητα!

Αλήθεια, η Κυρά της Ρω έπαιρνε άδεια από κανέναν για το αν θα σηκώνει και θα φυλάει μια ζωή την ελληνική σημαία; Και πράττοντας επί δεκαετίες με αυταπάρνηση το αυτονόητο, μήπως ασκούσε εξωτερική πολιτική;

Επομένως, εκεί που κάποιοι κακίζουν τα ελληνόπουλα, τα οποία συγκλονισμένα από τον χαμό του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, και όχι μόνο, ύψωσαν  σε ελληνικό έδαφος τη σημαία μας, εμείς να ακολουθήσουμε το παράδειγμα τους.

Ψηλά, λοιπόν, τη Γαλανόλευκη σε κάθε σπιθαμή ελληνικής γης! Πόσο μάλλον αυτές τις κρίσιμες ώρες που διέρχεται η πατρίδα μας, για να πάρουμε δύναμη και  έμπνευση από το εθνικό μας σύμβολο, που το έβρεξαν με το αίμα τους οι πρόγονοι μας για να ζούμε εμείς σήμερα ελεύθεροι, σε μια κυρίαρχη και ανεξάρτητη πατρίδα!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις