Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Μαθήματα" Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Πάτρα - Προσομοίωση με μαθητές

"Μαθήματα" Ευρωπαϊκού Κοινοβου...

Την Κυριακή 22 Απριλίου

Προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με μαθητές, θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου στην Πάτρα, για την οποία θα δοθεί συνέντευξη τύπου, αύριο Τρίτη 17 Απριλίου 2018, στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στις 11 το πρωϊ.

Την συνέντευξη θα παραχωρήσουν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ο εκπρόσωπος του δικτύου Teachers for Europe Θόδωρος Μπαρής  και από το Ινστιτούτο Έρευνας και Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων – I.R.T.E.A. ο Πρόεδρος Γιώργος Αντωνάκης και η Γενική Γραμματέας Δέσποινα Παπαδάκη.

 

Η προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου EUropa.S. Pupils 2018 διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων - I.R.T.E.A. σε συνεργασία με το  Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης “Europe Direct  Patras - Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας”, με την υποστήριξη του δικτύου Teachers for Europe.

 

Η Προσομοίωση απευθύνεται σε 50 μαθητές ΣΤ’ Τάξης Δημοτικού και ‘Α Τάξης Γυμνασίου των Σχολικών Μονάδων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις