Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εκθαμβωτική η εμφάνιση της Ευαγγελίας Αραβανή στο Dancing – Ευχήθηκε και για το μωράκι της Ε. Μελέτη

Εκθαμβωτική η εμφάνιση της Ευαγγελίας Αρ...

Στη θέση της Ελεονώρας Μελέτη, η Νάντια Μπουλέ

Η ξανθιά παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή υποδέχτηκε τους τηλεθεατές στο 11ο live του χορευτικού σώου Dancing with the stars στον ΑΝΤ1, την Παρασκευή 13/4/2018 το βράδυ, φορώντας ένα μάξι λευκό φόρεμα που αναδεικνύει το μαύρισμα που απέκτησε από τις ολιγοήμερες διακοπές της στις Μαλδίβες μαζί με τον σύντροφο της, τον Αχαιό λαικό τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο, τις ημέρες του Πάσχα. Το τροπικό χρώμα της Ευαγγελίας Αραβανή δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητο και από το μέλος της κριτικής επιτροπής, Γιώργο Λιάγκα, όπως γράφει το zappit.gr.

«Μαυρισμένη είστε κυρία Αραβανή.»

«Είμαι λίγο. Κι εσύ το ίδιο.»

«Μόνο που το δικό σας μαύρισμα ήταν εξωτικό από ότι είδαμε, εκτός Ελλάδος. Το δικό μου ήταν εδώ… τοπικό» σχολίασε χαμογελώντας το «πειραχτήρι» Γιώργος Λιάγκας.

Στο μεταξύ η εντυπωσιακή Ευαγγελία Αραβανή και η κριτική επιτροπή του Dancing with the stars έστειλαν τις ευχές τους στην Ελεονώρα Μελέτη που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Πριν δύο εβδομάδες αποχαιρέτησε το Dancing with the stars και την κριτική επιτροπή και τα ξημερώματα της Παρασκευής 13/4 η Ελεονώρα Μελέτη γέννησε. Τη θέση της στην κριτική επιτροπή του διαγωνιστικού χορευτικού show του ΑΝΤ1 πήρε να σημειώσουμε ως guest κριτής η Ναυπάκτια στην καταγωγή, Νάντια Μπουλέ, η οποία εξάλλου γνωρίζει καλά το σώου αφού είχε πάρει μέρος παλιότερα σε αυτό και είχε διαπρέψει.

«Θα μας λείπει η Ελεονώρα όπως και να έχει, αλλά ξέρουμε ότι θα μας παρακολουθεί από το σπίτι, να είναι υγιέστατη και όλα τα καλά της ευχόμαστε. Ελεονώρα και πάλι να σας ζήσει!», της ευχήθηκε η Ευαγγελία Αραβανή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight