Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Με ροκ μπαλάντα και τίτλο "Λαχτάρα" η Αλβανία φέτος στην Γιουροβίζιον

Με ροκ μπαλάντα και τίτλο "Λαχτάρα&...

Διαγωνίζεται στον 1ο ημιτελικό μαζί με την Ελλάδα και την Κύπρο

Η αντίστροφη μέτρηση για τo φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στις 8, 10 και 12 Μαΐου 2018 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας έχει ξεκινήσει.

Η Ελλάδα ως γνωστόν εκπροσωπείται με την Γιάννα Τερζή και το αρκετά καλό κομμάτι «Όνειρό μου» και θα διαγωνιστεί στον Α’ ημιτελικό, στις 8 Μαΐου στην 14η θέση (στις 10 Μαΐου θα γίνει ο β’ ημιτελικός).

Ένας από τους αντιπάλους της Ελλάδας θα είναι και η γειτονική Αλβανία, η οποία στέλνει φέτος στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι, το οποίο ερμηνεύει ο 33χρονος Eugent Bushpepa, ο οποίος και θεωρείται από τους γνωστότερους και πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της μοντέρνας ροκ μουσικής στην Αλβανία. Μάλιστα έχει παίξει ως support καλλιτέχνης σε συναυλία των Deep Purple.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στην Γιουροβίζιον λέγεται «Mall», μια μπαλάντα που στα αλβανικά σημαίνει «λαχτάρα». Ο Gent Bushpepa είναι και στιχουργός, καλός κιθαρίστας αλλά και ακτιβιστής και υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στον 1ο ημιτελικό της φετινής Γιουροβίζιον, η Αλβανία θα εμφανιστεί 3η.

Αναφορά στην φετινή συμμετοχή της Αλβανίας στον διαγωνισμό, είχε η εκπομπή "Στην Φωλιά των Κου Κου" στο κανάλι Star όπως είδαμε στο star.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight