Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που Μπραντ Πιτ με τη νέα του σύντροφο;

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που Μπραντ...

Είναι καθηγήτρια του ΜΙΤ

Την απόφαση να ξεπεράσει οριστικά το χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί φαίνεται ότι πήρε ο Μπραντ Πιτ. Εκεί που κυκλοφορούσε σκυθρωπός και λυπημένος αποκαλύφθηκε τις περασμένες μέρες ότι έχει γυρίσει νέα σελίδα στην ζωή του.

Διεθνή ΜΜΕ τον θέλουν να έχει ξεκινήσει μια καινούργια σχέση, αυτή τη φορά με μια γυναίκα που δεν έχει καμία σχέση με τον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ. Πρόκειται  για την 42χρονη Νέρι Όξμαν, καθηγήτρια στο MIT, αναγνωρισμένη αρχιτέκτονας και βραβευμένη καλλιτέχνιδα. Στο παρελθόν, η Όξμαν ήταν παντρεμένη με τον Αργεντινό συνθέτη Osvaldo Golijov, με τον οποίο όμως έχουν χωρίσει.

Φαίνεται πως η γνωριμία του Μπραντ με τη γοητευτική καθηγήτρια έγινε το περασμένο φθινόπωρο
Φαίνεται πως η γνωριμία του Μπραντ με τη γοητευτική καθηγήτρια χρονολογείται τουλάχιστον από το περασμένο φθινόπωρο. Σύμφωνα με το περιοδικό People, ο Μπραντ Πιτ φέρεται να είχε επισκεφθεί το εργαστήρι στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης όπου εργάζεται η Όξμαν και είχε φωτογραφηθεί μάλιστα με αρκετούς από τους σπουδαστές αλλά και την 42χρονη καθηγήτρια.

Ωστόσο ο χρήστης που ανέβασε τη φωτογραφία έσπευσε στη συνέχεια να την κατεβάσει, γεγονός που γεννά ορισμένες αμφιβολίες για την αυθεντικότητά της.

Πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight