Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Ανδραβίδα για την άσκηση "Ηνίοχος" Καμένος, Αμερικανός και Βρετανή Πρέσβης

Στην Ανδραβίδα για την άσκηση "Ηνίο...

Δείτε ΦΩΤΟ

Λίγο μετά τις δέκα το πρωί της Τρίτης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, έφτασε στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα προκειμένου να παρακολουθήσει την υπό εξέλιξη πολυεθνική αεροπορική διακλαδική άσκηση μεσαίας κλίμακας «Ηνιόχος 2018». Μαζί του είναι σύμφωνα ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρυ Παιατ, ο οποίος είχε παρακολουθήσει και πέρυσι τις στρατιωτικές ασκήσεις.

Καμένος και Πρέσβεις στην Ανδραβίδα σήμερα για την άσκηση Ηνίοχος

Ελληνικά μαχητικά, ισραηλινά, αμερικανικά, ιταλικά, και αεροσκάφη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, απογειώνονται συνεχώς από την 117 Πτέρυγα Μάχης.

Οι επιχειρήσεις εκτελούνται σε 24ωρη βάση σε ένα ρεαλιστικό και παράλληλα απαιτητικό περιβάλλον, έως τα όρια του FIR Αθηνών.

Σημειώνεται πως στην πολυεθνική αεροπορική άσκηση μεσαίας κλίμακας «Ηνίοχος 2018» που ολοκληρώνεται στις 23 Μαρτίου, συμμετέχουν με μέσα και προσωπικό, για πρώτη φορά το Ηνωμένο Βασίλειο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι ΗΠΑ, η Ιταλία και η Κύπρος με ελικόπτερο για τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της άσκησης. Από την Ελλάδα θα συμμετάσχει μεγάλος αριθμός αεροπορικών δυνάμεων, καθώς και δυνάμεις του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις