Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βγαίνει μπροστά για το πρόβλημα με τις μέδουσες το Επιμελητήριο Αχαΐας

Βγαίνει μπροστά για το πρόβλημα με τις μ...

Σύσκεψη το βράδυ της Παρασκευής

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε απόψε στο Επιμελητήριο Αχαΐας σχετικά με το φλέγον θέμα των Μεδουσών που εμφανίζονται στις παραλίες του Πατραϊκού και Κορινθιακού κόλπου. Στη σύσκεψη παρέστησαν: Από το Επιμελητήριο ο Πρόεδρος Πλάτων Μαρλαφέκας, ο Β Αντιπρόεδρος Γιάννης Πετράτος και τα Μέλη του ΔΣ Μαρία Φιλοπούλου και Σπύρος Στεργίου μαζί με επιχειρηματίες μέλη του Επιμελητηρίου και του ΣΚΕΑΝΑ και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αχαΐας Δημήτριος Διαμαντόπουλος.

Από την Επιστημονική κοινότητα παρέστησαν: Από το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών οι κκ Επαμεινώνδας Χρήστου και Βασίλης Παπαδόπουλος, Από το Πανεπιστήμιο Πατρών οι κκ Απόστολος Βανταράκης και Κωνσταντίνος Κουτσικόπουλος, Από το ΤΕΙ Μεσολογγίου ο κ Αλέξιος Ράμφος, Από το ΓΕΩΤΕΕ ο κ Σπυρόπουλος Σπύρος

 

 

Οι προσκεκλημένοι επιστήμονες ανέλυσαν διεξοδικά το θέμα και απάντησαν σε πληθώρα ερωτήσεων. Από όλες τις πλευρές διαπιστώθηκε η ανάγκη για συνεργασία κυρίως για την πληροφόρηση τόσο των επιχειρήσεων που πλήττονται από την παρουσία των Μεδουσών όσο και του κοινού αλλα και την στηριξη του ερευνητικου εργου της επιστημονικής κοινότητας. Προτάθηκε και συμφωνήθηκε κάθε δυνατή συνεργασία και αμεση κινητοποίηση τις επόμενες μέρες προς αυτές τις κατευθύνσεις.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις