Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 84): Οριστική λύση στο θέμα των σκουπιδιών

Αποκλειστικό (Νο 84): Οριστική λύση στο ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Οικολογική καύση στον πυρήνα της γης

Εντυπωσιακή η είδηση που μεταφέρει με κάθε βεβαιότητα το the best, αφού νωρίς το πρωί το δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας ενέκρινε ειδικό σχέδιο για την αντιμετώπιση του προβλήματος με τα σκουπίδια. Ως γνωστόν η Ξερολάκκα έχει φτάσει στα όρια της, ενώ δεν έχει ληφθεί καμία μέριμνα για την κατασκευή νέου ΧΑΔΑ ή ΣΜΑ, ή ΧΥΤΑ ή ΧΥΜΑ ή Χύμα στο κύμα.

Τελικά μετά από μελέτη βιωσιμότητας του Τμήματος Ερευνών του Φλοιού, της Γεωλογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Antidia University στο Θάψτον των ΗΠΑ, επιλέχθηκε η λύση της καύσης στον πυρήνα της γης!

Το έργο θα εφαρμοστεί πιλοτικά στην Πάτρα κι αν δεν υπάρξει πρόβλημα, θα επεκταθεί σε όλο τον πλανήτη!

Σύμφωνα με τα λίγα που διέρρευσαν σε διάφορα σημεία της Πάτρας θα σκαφτεί το υπέδαφος με κάποιον μετροπόντικα από αυτούς που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή της υπόγειας διέλευσης του τρένου.

Οι μετροπόντικες θα σκάβουν κάθετα στο φλοιό της γης μέχρι να ξεπεράσουν τον μανδύα και να φτάσουν τον πυρήνα. Τίποτε άλλο! Το μόνο που θα χρειάζεται είναι να πηγαίνει κανείς στο στόμιο του κρατήρα και να πετάει χαρωπός - χαρωπός τα σκουπίδια του.

Οι επιστήμονες βεβαιώνουν πως δεν θα αυξηθεί η θερμοκρασία της γης, αυτή αυξάνεται από μόνη της.

Το έργο που έχει την κωδική ονομασία «Σκουπίδι στο κέντρο της Γης» θα κοστίσει 783 τρισεκατομμύρια ευρώ και θα καλυφθεί από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων σε ποσοστό 0,00000000000001%, από σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα σε ποσοστό 0,000000000000001%, από κονδύλια της Ε.Ε. σε ποσοστό 0,000000000000001%, από τις οικονομίες του Σόιμπλε που θέλει το καλό μας, σε ποσοστό σε ποσοστό 0,000000000000001%, ενώ το υπόλοιπο 99,999999999999996% από δημόσιο δανεισμό με ισόποσα ισοδύναμα. Το πρώτο πηγάδι - τούνελ προς τον πυρήνα της γης θα είναι έτοιμο το 3.897 μ.Χ. Μέχρι τότε τα σκουπίδια θα μεταφέρονται στην Ξερόλακα. Εκτός κι αν γίνει πάρκο, ο πρώην σκουπιδότοπος στον Ριγανόκαμπο, οπότε οι Πατρινοί θα τον γεμίσουμε με σκουπίδια κι αυτόν.

«Μακάρι να είχαμε ένα ηφαίστειο στην καρδιά της Πάτρας θα πετάγαμε απευθείας εκεί μέσα τα σκουπίδια, αλλά δυστυχώς δεν είμασταν τυχεροί σε αυτό… Θα είχαμε γλυτώσει του κόσμου τα τρις», δήλωσε ιδιαίτερα απογοητευμένος, αλλά χωρίς να χάσει την αισιοδοξία του, ο μελετητής του έργου, Παντελής Πανταλύσης.

Περισσότερες λεπτομέρεις θα γίνουν γνωστές σήμερα σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο, την οποία θα μεταδώσει live το CNNNNN, το ABCDEF, το Αχκαημένημουτζαζίρα και το thebest.

Δείτε τις εργασίες που ήδη έχουν ξεκινήσει λίγο έξω από τα Ζαρουχέικα όπου το πρώτο τούνελ - σταθμός μεταφόρτωσης προς τον πυρήνα, των σκουπιδών, αλλά και το διάγραμμα του έργου που οδηγεί στον πυρήνα, με δύο εισόδους στο Ψαροφάι και στο Καστρίτσι (ή στο Άνω ή στο Κάτω, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, κι έχουν γίνει άνω - κάτω).

 

 

Το κείμενο είναι troll και όπως είναι προφανές έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δείτε κι άλλα troll:

Αποκλειστικό (Νο 83): Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου της Πάτρας ο Ιβάν Σαββίδης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα