Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εισαγγελική δίωξη σε βάρος υπαλλήλων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για φονική λακκούβα-Σκοτώθηκε 53χρονος εξαιτίας της

Εισαγγελική δίωξη σε βάρος υπαλλήλων της...

Στην Αιτωλοακαρνανία

Δίωξη σε Υπαλλήλους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας άσκησε ο Εισαγγελέας Λευκάδας με αφορμή το θάνατο του ψαρά Κώστα (Μεταξά) Μπάλλα πριν από τρία χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στη διάρκεια εκδρομής της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Πρέβεζας που στο Μεσολόγγι και της επιστροφής τους από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Όλη η ομάδα του συλλόγου μοτοσικλετιστών είχε πει τότε ότι άδικα σκοτώθηκε ο πολύ αγαπητός 53χρονος Πρεβεζάνος, από μία τεράστια λακκούβα στη μέση του δρόμου στο τέλος της μεγαλύτερης ευθείας του δρόμου, χωρίς πινακίδα και χωρίς σήμανση.

Τρία χρόνια από το θάνατό του, μετά από αγώνα που ξεκίνησε η οικογένειά του, ο Εισαγγελέας Λευκάδος κατηγορεί 3 υπαλλήλους της περιφέρειας ότι ευθύνονται γιατί άφησαν τον δρόμο σε αυτή την άθλια κατάσταση. Το δικαστήριο επρόκειτο να γίνει την προηγούμενη βδομάδα στη Λευκάδα, αλλά τελικά αναβλήθηκε γιατί δεν μπορούσε να παραστεί ο δικηγόρος των κατηγορουμένων.

Μετά το δυστύχημα η λακκούβα επιδιορθώθηκε από συνεργεία της Περιφέρειας. Ένα χρόνο μετά όμως η κατάσταση είναι αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις