Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Αχαΐα: Το… "γεφύρι της Άρτας" όπου κινδύνεψαν παιδιά, έγινε "πισίνα"- ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: Το… "γεφύρι της Άρτας...

Δεν έχει αντιμετωπιστεί το πρόβλημα μετά την κατάρρευση

10/11/2017 Αλυκές-Δήμος Δυτικής Αχαΐας: «Παιδιά κινδύνευσαν όταν υποχώρησε γεφύρι».

5/3/2018 Πέντε μήνες μετά, και όπως βλέπετε από τις σημερινές φωτογραφίες που ανήρτησε η δημοσιογράφος Βίκυ Δρακούλη («Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7»), δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση στο επικίνδυνο γεφυράκι στις Αλυκές.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, είχαν μπει μετά το ατύχημα κάποια κιγκλιδώματα, ώστε να μην προσεγγίζει κάποιος το σημείο, αλλά αυτά απομακρύνθηκαν την περίοδο του καρναβαλιού για να τα χρησιμοποιήσουν... στις εκδηλώσεις.

Όπως επισημαίνει η συνάδελφος που είναι κάτοικος της περιοχής, εάν δεν γίνουν άμεσα εργασίες, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιος θα τραυματιστεί, αφού και σε άλλα σημεία υπάρχουν ρωγμές και είναι πολύ πιθανή μια νέα υποχώρηση του γεφυριού. Πιθανότατα οι αρμόδιοι να περιμένουν να πέσει από μόνο του το γεφύρι και μετά να ξεκινήσουν… τις εργασίες.

Η κατάσταση αυτή προκάλεσε την άμεση αντίδραση του επικεφαλής της παράταξης ΑΚΙΔΑ, Παναγιώτη Κουνάβη ο οποίος αγανακτισμένος αναφέρει μεταξύ άλλων: «Πριν από μήνες κινδύνευσαν μικρά παιδιά. Το θέμα ήρθε στο Δημοτικό συμβούλιο. Υποσχέσεις και θα, πολλά. Τίποτα δεν έγινε από τότε και τώρα η δημοτική αρχή λέει πως δεν έχει χρήματα. Για το χριστουγεννιάτικο χωριό των 18.000 ευρώ με την μηδέν επισκεψιμότητα όμως, είχε και παρά είχε!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις