Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θυμούνται και τιμούν με συναυλία τον αγαπημένο τους καθηγητή-Εκδήλωση μνήμης για τον μαθηματικό Νώντα Καρύμπαλη

Θυμούνται και τιμούν με συναυλία τον αγα...

Live απόψε για τον άτυχο 44χρονο καθηγητή

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται έξι μήνες από το μοιραίο εκείνο απόγευμα του Σεπτέμβρη του 2017, όπου εξ αιτίας τραγικού δυστυχήματος φεύγει από την ζωή ένας άξιος οικογενειάρχης, καλλιτέχνης, μαθηματικός και αναρριχητής, ο Νώντας Καρύμπαλης! Ο ίδιος υπήρξε σημαντικό μέλος και κιθαρίστας του Πατρινού συγκροτήματος Vol.teers (Volumeteers), όπου με τον χαρακτηριστικό τρόπο παιξίματος του και την ψυχή που έδινε, έβαλε την δική του πινελιά στις διασκευές των κομματιών τους τα οποία αγαπήθηκαν μέσα από τα Live τους, τόσο στην Πάτρα όσο και σε άλλες πόλεις.

Την Τρίτη η κηδεία του άτυχου Πατρινού μαθηματικού Νώντα Καρύμπαλη που έπεσε από βράχο 70 μέτρων – Σοβαρά τραυματισμένος ο αναρριχητής που ήταν μαζί του - ΦΩΤΟ

Όπως είδαμε σε event στο Facebook: 
Οι Vol.teers με τον τρόπο που οι ίδιοι ξέρουν, διοργανώνουν την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 μια Rock ‘n Blues βραδιά αφιερωμένη στην μνήμη του. Είναι ένα μνημόσυνο όπως ο ίδιος θα ήθελε, ένα μνημόσυνο από κάποιους που και ο ίδιος αγάπησε πολύ. Το δυναμικό παρόν στην βραδιά αυτή θα δώσουν επίσης φίλοι και γνωστοί με τους οποίους υπήρξε μουσική συνεργασία τα τελευταία χρόνια. Ανάμεσά τους τα πρώην μέλη των Vol.teers Παναγιώτης Σαββόπουλος (Bass) και Σταύρος Μιχαηλίδης (Drums), αλλά και τα συγκροτήματα «Not anymore» και «Tape ‘o clock» Ευχαριστούμε τους φίλους μουσικούς που λόγω υποχρεώσεων ή πίεσης χρόνου από πλευράς διοργανωτών δεν μπορούν να συμμετέχουν ή δεν κλήθηκαν. Σας περιμένουμε όλους στις 2/3/2018 σε ένα μοναδικό live. Να είστε όλοι εκεί!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις