Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η ηθοποιός Έμα Γουάτσον φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο στο νέο τεύχος του Vogue Australia

Η ηθοποιός Έμα Γουάτσον φωτογραφήθηκε γι...

Μιλά για το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας

Η Έμα Γουάτσον φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Vogue Australia, του τεύχους του Μαρτίου 2018 και υπογράφει επίσης άρθρο που φιλοξενείται στις σελίδες του.

Το τεύχος με τίτλο «Σχεδιάζοντας το Μέλλον» επικεντρώνεται στη «βιωσιμότητα και τους ανθρώπους που εμπνέουν με τον αγώνα τους για θετική αλλαγή στον κόσμο». Περιλαμβάνει θέματα για την πρωτοπόρο σχεδιάστρια της οικολογικής μόδας, Στέλα ΜακΚάρτνεϊ, το μοντέλο - διατροφολόγο με καταγωγή από τον Καναδά και τη Νότια Αφρική, Μέι Μασκ (μητέρα του μεγιστάνα, εφευρέτη Έλον Μασκ) και την Πακιστανή ακτιβίστρια για το δικαίωμα των κοριτσιών στην εκπαίδευση στη χώρα της, Μαλάλα Γιουσαφζάι.

Στο άρθρο της η Γουάτσον που είναι γνωστή για τη στήριξη ανθρωπιστικών οργανώσεων και φεμινιστικών δράσεων μιλά για το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας και αναφέρεται στο έτος 2018 ως ορόσημο.

«Μετά από ένα έτος, στο οποίο κυριάρχησαν ανησυχητικές ειδήσεις, φαίνεται ότι το 2018 είναι έτος ορόσημο. Οι σιωπηλές φωνές ενισχύονται και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στρέφουν τα φώτα της δημοσιότητας σε ανθρώπους και ομάδες που προκαλούν αλλαγή. Οι σελίδες που ακολουθούν στο τεύχος "Σχεδιάζοντας το Μέλλον" αποτελούν μέρος αυτής της αλλαγής» γράφει η 27χρονη ηθοποιός.

Πηγή: ΑΠΕ

*Η Γουάτσον πρωτοέγινε γνωστή μέσα από τις ταινίες «Χάρι Πότερ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight