Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Κοραντζόπουλος

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Κ...

Το Σάββατο το πρωί η εξόδιος ακολουθία στον Άγιο Μηνά στο Β' Δημοτικό κοιμητήριο

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε στην τοπική κοινωνία της Πάτρας η δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο συμπολίτης Κωνσταντίνος Παν. Κοραντζόπουλος σε ηλικία 83 ετών. Ο εκλιπών ήταν τραπεζικός υπάλληλος και είχε διατελέσει και Διευθυντής στην Γενική τράπεζα.

Ήταν παντρεμένος με την Ειρήνη Κοραντζοπούλου και είχαν αποκτήσει δύο γιους, τον γνωστό δικηγόρο Παναγιώτη Κοραντζόπουλο και τον Ανδρέα Κοραντζόπουλο.

Επίσης είχε τη χαρά να δει και δύο εγγόνια, τον Κωνσταντίνο που είχε πάρει και το όνομα του, και την Ειρήνη.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 στις 11 το πρωί στον ιερό ναό Αγίου Μηνά στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών στη Λεύκα όπου και θα ταφεί.

Να προσθέσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Κοραντζόπουλος, ένας άνθρωπος που έχαιρε της εκτίμησης των Πατρινών, είχε χτυπήσει σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα πριν περίπου 3 μήνες, στην συμβολή της Aκτής Δυμαίων με τη Βορείου Ηπείρου, στην Πάτρα, γεγονός που επιβάρυνε σε μεγάλο βαθμό την υγεία του.

Ο γιος του Παναγιώτης Κοραντζόπουλος ήταν και ο ιδρυτής του θρυλικού Πατρινού καρναβαλικού γκρουπ «37», με αξιόλογες συμμετοχές και βραβεύσεις κάθε χρόνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις