Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεν πίστευε στα μάτια της! Είδε τον διαρρήκτη μέσα στο αυτοκίνητό της στο κέντρο της Πάτρας

Δεν πίστευε στα μάτια της! Είδε τον διαρ...

Τι λέει στο thebest.gr

Ακόμα η 41χρονη γυναίκα που μιλά στο thebest.gr δεν μπορεί να πιστέψει πόσο εύκολο είναι να διαρρήξουν το αυτοκίνητό σου, ακόμα κι αν είναι 8 το βράδυ και σταθμευμένο στο κέντρο της Πάτρας και εν προκειμένω στην οδό Κανακάρη, στη συμβολή της με τη Γούναρη.

"Είχα σταθμεύσει για λίγα λεπτά κανονικά, για να πάρω τον γιο μου από το μάθημά του. Κλείδωσα και έβαλα και συναγερμό. Όταν επέστρεφα προς το αυτοκίνητό μου με το παιδί, είδα από το απέναντι πεζοδρόμιο, τα alarm αναμμένα και τον συναγερμό να χτυπά. Όπως ανοίγω την πίσω πόρτα για να μπει ο γιος μου βλέπω έναν άνδρα να βγαίνει από την άλλη. Τρόμαξα και άρχισα να του φωνάζω. Αυτός μέχρι να έρθει η  αστυνομία και να τον συλλάβει έλεγε με τη βοήθεια μιας γυναίκας που εμφανίστηκε σαν διερμηνέας, ότι κατά λάθος μπήκε στο αυτοκίνητό της και πως σκοπός του ήταν να φιλοξενηθεί σε άλλο ,για να μην κρυώνει.

Με τι θράσος πραγματικά προσπαθούν να διαρρήξουν το αυτοκίνητό σου στο κέντρο της Πάτρας, με τόσο κόσμο να περνάει κι ενώ έχει συναγερμό. Πραγματικά ταράχτηκα" περιγράφει η γυναίκα στο thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις