Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Π. Καμμένος: "Απεκδύομαι κάθε προστασίας που μου παρέχει το Σύνταγμα"

Π. Καμμένος: "Απεκδύομαι κάθε προστ...

Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής για την υπόθεση πώλησης πυρομαχικού υλικού στη Σ. Αραβία

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νικόλαο Βούτση, με την οποία δηλώνει ότι απεκδύεται κάθε προστασίας που παρέχει το άρθρο 86 του Συντάγματος ως υπουργού, απέστειλε ο Πάνος Καμμένος, με αφορμή τη διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας για την υπόθεση της πώλησης πυρομαχικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Παρ' ότι δεν υπάρχει κατηγορία για οποιοδήποτε αδίκημα, σας δηλώνω ότι απεκδύομαι κάθε προστασίας που μου παρέχει το άρθρο 86 του Συντάγματος ως Υπουργού και "ζητώ να επιστραφεί η δικογραφία προς την Τακτική Δικαιοσύνη, προκειμένου να καταθέσω ως απλός πολίτης και να συμβάλλω στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, χωρίς καμία καθυστέρηση" αναφέρει ο κ. Καμμένος.

Η επιστολή έχει ως εξής:

"Όπως έχω ήδη δηλώσει και προς την Εισαγγελέα Διαφθοράς κ. Ελένη Τουλουπάκη, μετά τη διαβίβαση προς Υμάς, της Δικογραφίας για την υπόθεση της πώλησης πυρομαχικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, και παρ' ότι δεν υπάρχει κατηγορία για οποιοδήποτε αδίκημα, σας δηλώνω ότι, απεκδύομαι κάθε προστασίας που μου παρέχει το άρθρο 86 του Συντάγματος ως Υπουργού και ζητώ να επιστραφεί η δικογραφία προς την Τακτική Δικαιοσύνη, προκειμένου να καταθέσω ως απλός πολίτης και να συμβάλλω στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, χωρίς καμία καθυστέρηση".

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις