Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 71): Οι ράγες του τρένου δείχνουν το δρόμο στα μεγάλα έργα της Πάτρας

Αποκλειστικό (Νο 71): Οι ράγες του τρένο...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Ξηλώνεται η Πατρών - Πύργου, γκρεμίζεται το "πόδι" της Περιμετρικής κ.α.

Δεν έμειναν ασυγκίνητοι στον κατασκευαστικό κλάδο, όσο και στις αρχές της περιοχής μας από την είδηση πως η εργολαβία για την απομάκρυνση του παλιού σιδηροδρομικού δικτύου θα προχωρήσει κανονικά.

Αυτό δεν θα προκαλούσε πρόβλημα σε περίπτωση που είχαν δρομολογηθεί οι εργολαβίες για να φτάσει το νέο τρένο στο λιμάνι, όμως αυτό έχει «κολλήσει». Ομως το έργο απομάκρυνσης της παλιάς γραμμής προβλέπεται να εκτελεστεί κανονικά.

Σε μια τέτοια περίπτωση, όπως διαβάσαμε, δεν θα έχουμε ούτε παλιό, ούτε νέο τρένο!

Είναι μια ενδιαφέρουσα τάση στα μεγάλα έργα, ξεκίνησε, θυμίζουμε πριν χρόνια, με το γκρέμισμα του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, ενόψει της κατασκευής νέου. Αυτό έγινε το 2003, και ξέρουμε πολύ καλά τι ακολούθησε...

Υπάρχουν εκτιμήσεις πως αυτή η χαριτωμένη εξέλιξη με τις ράγες του παλιού σιδηροδρομικού δικτύου θα εφαρμοστεί και σε άλλα έργα που έχουν σκαλώσει.

Ετσι, για παράδειγμα, θα ξηλωθεί η εθνική οδός Πατρών Πύργου, εν αναμονή της ανακατασκευής της. Το ίδιο θα γίνει και με το ένα πόδι της Μεγάλης Περιμετρικής στο Ρίο, που έχει πολλά «θέματα» και εξ αυτού του λόγου είναι κλειστή η μία λωρίδα στο ρεύμα Ρίο - Εγλυκάδα. Θα το γκρεμίσουμε το ρημάδι, πριν φτιαχτεί άλλο!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η ιστορία με το ξήλωμα της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής και η συνεννόηση των αρμοδίων φορέων, αναμένεται να βραβευτεί στο παγκόσμιο φόρουμ «Καινοτομία και επιχειρηματικότητα».

 

Το κείμενο είναι troll. Δείτε κι άλλα:

Αποκλειστικό (Νο 70): Οργή στο νέο κίνημα "Δεν γκρεμίζω"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα