Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνδικάτα και σωματεία ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις στο συνέδριο - ΠΑΜΕ: "Ερχόμαστε ειρηνικά" - ΒΙΝΤΕΟ

Συνδικάτα και σωματεία ετοιμάζονται για ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε περισσότερα

Χωρίς διάθεση να τσακωθούν αλλά με δεδομένη την επιθυμία να επικοινωνήσουν στον πρωθυπουργό ή ακόμη και στον αρμόδιο κατά περίπτωση υπουργό τις θέσεις τους, προετοιμάζονται εκπρόσωποι αρχών φορέων και άλλων παραγωγικών τάξεων της πόλης, εν όψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. Συνδικάτα που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ θα κάνουν συγκέντρωση μπροστά από τον Αγ. Ανδρέα και πορεία μέχρι το νέο λιμάνι της Πάτρας.

Με ειρηνικές διαθέσεις έρχονται όπως δηλώνουν τα συνδικάτα και του ΠΑΜΕ, στο προσεχές συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ για να διεκδικήσουν από τον πρωθυπουργό και το υπουργικό συμβούλιο την ικανοποιήση μιας σειράς αιτημάτων.

Εκτός των άλλων, τα συνδικάτα που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν μπροστά από τον ιερό ναό του Αγ. Ανδρέα και θα ακολουθήσει πορεία κατα μήκος της Ακτής Δυμαίων, με προορισμό χώρο έξω από τον τόπο του συνεδρίου.

Στην κινητοποίησεις θα πρέπει να υπολογιστεί και εκείνη που ζητά ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης από τους πολίτες στην κατεύθυνση διεκδίκησης εργασίας με δικαιώματα για όλους.

Και οι αγρότες εκτιμάται οτι θα δώσουν επίσης δυναμικό παρόν στο συνέδριο της ερχόμενης Δευτέρας και Τρίτης.

Στο περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το παρόν θα δώσει σχεδόν το σύνολο των παραγωγικών τάξεων και φορέων της περιοχής, με στόχο την επαφή τουλάχιστον με τον αρμόδιο κατα περίπτωση υπουργό αλλά ακόμη κι αν καταστεί δυνατό, τον ίδιο τον πρωθυπουργό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις