Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συγκέντρωση Υπαλλήλων του Δήμου Πατρέων σήμερα έξω από τα Δικαστήρια

Συγκέντρωση Υπαλλήλων του Δήμου Πατρέων ...

Λόγω της δίκης του Δημάρχου Πατρέων

Σε στάση εργασίας προχωρά σήμερα ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Πατρέων  λόγω της δίκης του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη. Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει:

"Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας σε

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΑΠΟ 7.00 π.μ. ΕΩΣ 11.00 π.μ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ  8.00 π.μ.

 

Βρισκόμαστε στο πλευρό του  Δημάρχου Πατρέων, ο οποίος  με την άρνησή του να δώσει στοιχεία και φακέλους των εργαζομένων υπερασπίστηκε τη μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα για όλους, που είναι πάγιο αίτημα του Συλλόγου μας.

 

Να σταματήσει τώρα η δίωξη στον αγωνιστή Δήμαρχο    ης Πάτρας".

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοίνωση

Συναδέλφισσες -- ο ι,

την Τετάρτη 31/01/2018 ο Δήμαρχος Πατρέων δικάζεται για άλλη μια φορά με το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος γιατί αρνήθηκε, σύμφωνα με την αριθμ. 405124-09-2014 απόφαση τον Δημοτικού Συμβουλίού, υα δώσει στοιχεία και ατομικούς φακέλούς των εργαζομένων ώστε να διευκολυνθεί ν στόχος της Κυβέρνησης για απολύσεις.

Στν υπόμνημά τον προς τον ανακριτή ο Δήμαρχος της Πάτρας μεταξύ των άλλων ανέφερε υ Είμαστε αντίθετοι με τις ελαστικές σχέσεις εργασίας και διεκδικούμε μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στους ΩΤΑ χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Στο Δήμο Πατρέων έχουμε 324 εργαζόμενούς ΙΔΑΧ πού μονιμοποιήθηκαν μέσω της διαδικασίας ΑΣΕΠ καθ' όλα νόμιμα. Θέμα ανοχής η συγκάλυψης πλαστών δικαιολογητικών δεν υφίσταται. Δεν καλύπτούμε διαδικασίες με πλαστά δικαιολογητικά σε καμία περίπτωση».'

Στη ρ ίζον με την Θέση ταν Δημάρχου αφού η πάγια Θέση του Συλλόγού μας ήταν και είναι μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη δικαιώματα για όλους, καμία κάλυψη για πλαστούς τίτλους σπονδών. Η όλη διαδικασία όμως ήταν προσχηματική με σκοπό να οδηγηθούν στην απόλυση εκατοντάδες εργαζόμενοι ΙΔΑΧ, αφού νι διορισμοί έγιναν σύμφωνα με την νομοθεσία πού ίσχυε και ήταν καθ'όλα νόμιμοι.

Συναδέλφισσες - οι,

είναι απαίτηση των δανειστών αλλά και των βιομηχάνων η κατάργηση τον δικαιώματος στην σταθερή και μόνιμη δουλειά. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και μια σειρά αντιδραστικών μεταρρυθμίσεων που προωθεί η κυβέρνηση όπως είναι η λεγόμενη "αξιολόγηση" δομών κατ προσωπικού, η κατάργηση τον δικαιώματος στην απεργία, νι ιδιωτικοποιήσεις στούς ΩΤΑ.

Καλούμε τούς συναδέλφους σε στάση εργασίας την Τετάρτη 31/81/2818 από 7.ΟΘπ. μ έως 11.θθπ. μ. Συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο στις 8.00 ττ.μ

Να σταματήσει τώρα η δίωξη στον αγωνιστή Δήμαρχν της Πάτρας

Για το Δ.Σ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις