Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εντυπωσιακή στα μαύρα η Μπέτυ Μπαζιάνα στο Προεδρικό Μέγαρο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Εντυπωσιακή στα μαύρα η Μπέτυ Μπαζιάνα σ...

Τα παραλειπόμενα από το επίσημο δείπνο προς τιμήν του προέδρου του Ισραήλ

Μια ακομη εντυπωσιακή εμφάνιση εκανε χθες η Μπέτυ Μπαζιάνα κατά τη δεξίωση που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του Προέδρου του Κράτους του Ισραήλ Ρ. Ρίβλιν και της συζύγου του, που πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Η σύζυγος του έλληνα Πρωθυπουργού έκλεψε τις εντυπώσεις επιλέγοντας μια κλασική αλλά εξαιρετικά σικ εμφάνιση, με βελούδινο μαύρο midi φόρεμα, το οποίο είχε εντυπωσιακή λαιμοκοψή που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους, συνδυάζοντάς το με μαύρες γόβες, μαύρη μικρή ζώνη και μαύρο clutch. Για τα μαλλιά της επέλεξε επίσης ένα χαλαρό πιάσιμο αφήνοντας μερικές μπούκλες γύρω από το πρόσωπο ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα διακριτικό κόσμημα στο λαιμό και κατακόκκινο κραγιόν.

 

Στο δείπνο παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής, του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και της τέχνης.

Το «παρών» εκτός από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τη συζυγό του παρέστησαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγο του Μαρέβα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Γιάννης Μπουτάρης, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με την σύζυγο του Μαριάννα και άλλοι.

 

Τα βλέμματα μάλιστα έκλεψε το πηγαδάκι που σχημάτισαν σε χαλαρούς τόνους ο Αλεξης Τσίπρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Γιάννης Μπουτάρης, από το οποίο δεν έλειψαν τα έντονα γέλια…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight