Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βοά η Λεπενού για τον 35αρη εργένη που βρήκε το ξεχασμένο στο συρτάρι χρυσό λαχείο των 2 εκ. ευρώ

Βοά η Λεπενού για τον 35αρη εργένη που β...

Μένει να επαληθευτεί αν πρόκειται για φήμες ή αν είναι αλήθεια ο χρυσός νικητής

Μπορεί οι Λεπενιώτες να λένε, δια παν ενδεχόμενο, «εμείς όρκο δεν παίρνουμε…» αλλά κατά πως φαίνεται, τόσο από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα όσο και από τις διαρροές στο facebook, μάλλον ο κλήρος έπεσε στα μέρη τους.

Από νωρίς σήμερα έχει βουίξει ο τόπος ότι ο υπερτυχερός του πρωτοχρονιάτικου λαχείου με τα 2 εκατομμύρια κερδισμένα είναι από τη Λεπενού!

Το ωραίο είναι πως κυκλοφορεί από νωρίς και από τα μεγάλα ΜΜΕ το στόρι για το πώς είχε  ξεχάσει(!) το λαχείο σε συρτάρι και έπεσε πάνω του τυχαία και μάλιστα αφού έμαθε πως  δεν έχει εμφανιστεί για εβδομάδες ο νικητής.

Σε καλή μεριά και καλοφάγωτα και όσους μπορεί να βοηθήσει ο νικητής. Επιτέλους να παίξει και το Αγρίνιο και η Λεπενού για καμιά χαρά. Αλλά, σε τελική ανάλυση, και φήμη να αποδειχτεί τώρα που βρέθηκε ο νικητής, πάλι σε καλή μεριά πρέπει να ευχηθούμε.

Το πραγματικά πολύ ενδιαφέρον είναι ότι όλα δείχνουν πως πρόκειται για νέο και ελεύθερο από δεσμά γάμου και μάλιστα σε ιδανική ηλικία, εκεί κάπου στα 35. Δηλαδή, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, δεν μιλάμε απλά για περιζήτητο γαμπρό πλέον αλλά για καταζητούμενο εργένη!

agrinionews

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις