Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Το αδιαχώρητο για την α' φάση πλατείας του +πληρωματικού κρυμμένου θησαυρού

Το αδιαχώρητο για την α' φάση πλατείας τ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Tο αδιαχώρητο επικρατούσε χθες από τις 11 περίπου το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Achaia Clauss. Η πρώτη φάση πλατείας του +πληρωματικου Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία με τους «συγγενείς» και τους καλεσμένους στο … γάμο του Καραγκιόζη να γεμίζουν το χώρο με τη βοήθεια του καιρού που ήταν ιδανικός για βόλτα και καρναβαλικές δράσεις.

Τα πληρώματα του +πληρωματικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού 2018 πήραν μέρος σε τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια στους εξωτερικούς χώρους της ενώ οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πως παίζεται ο Κρυμμένος Θησαυρός  και να πάρουν μέρος σε άλλες παράλληλες δράσεις.

Ο Χρήστος Καλπουζάνης διασκέδασε τους πολλούς μικρούς που γέμισαν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο παίζοντας το έργο «Ο Γάμος του Καραγκιόζη» σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Μόνη παραφωνία η εμμονή ορισμένων γονέων να καθίσουν όρθιοι στις μπροστινές θέσεις για να προσέχουν τα παιδιά τους ενώ στις πίσω σειρές τα παιδιά δεν μπορούσαν να απολαύσουν την παράσταση.

Τους αποζημίωσαν ωστόσο τα πάμπολλα, ατελείωτα κεράσματα στο χώρο (πορτοκαλάδες, χυμοί, στάντουιτς, κέικ, χοτ ντογκ, αναψυκτικά, καφέδες διαφόρων ειδών και φυσικά κρασί και μπύρα για τους ενήλικες)

Τους αποζημίωσαν ωστόσο τα πάμπολλα, ατελείωτα κεράσματα στο χώρο (πορτοκαλάδες, χυμοί, στάντουιτς, κέικ, χοτ ντογκ, αναψυκτικά, καφέδες διαφόρων ειδών και φυσικά κρασί και μπύρα για τους ενήλικες)

Την παράσταση και τα  βλέμματα ολων έκλεψαν φυσικά οι… Θείες Τούλες που προσήλθαν στο γάμο με κάλτσα και δίχαλο …

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019