Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Κύπρος πάει τελικά στη Eurovision της Λισσαβόνας με Ελένη Φουρέιρα

Η Κύπρος πάει τελικά στη Eurovision της ...

Με ένα μοντέρνο upbeat κομμάτι

Η 31χρονη σέξι τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, επιτυχιών όπως «Το κάτι που έχεις» και «Στο θεό με πάει», το ήθελε πολύ να συμμετάσχει στον πανευρωπιακό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον αλλά εδώ στην Ελλάδα τουλάχιστον τα τελευταία 2-3 χρόνια φαινόταν να «τρώει πόρτα».

Η Αλβανικής καταγωγής καλλιτέχνιδα που είναι αλήθεια πως έχει όλο το πακέτο (φωνή, παρουσία και χορεύει και υπέροχα) όπως ακούστηκε και γράφτηκε, θα πάει τελικά στη φετινή Eurovision, το Μάιο που θα γίνει στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας εκπροσωπώντας την Κύπρο!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει ήδη ηχογραφήσει το τραγούδι που θα ερμηνεύσει, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για τη μουσική και το ρυθμό του όσο και για τον στίχο του. Πρόκειται για ένα μοντέρνο upbeat άκουσμα, από τον Άλεξ Παπακωνσταντίνου που με την ερμηνεία και παρουσία της Φουρέιρα φιλοδοξεί να ξεσηκώσει ολόκληρη την Ευρώπη.

Σύμφωνα με το govastileto.gr, πολλοί ήδη το έχουν χαρακτηρίσει ως «την δυνατότερη συμμετοχή της Κύπρου στην ιστορία του θεσμού». Η Κύπρος παίρνει μέρος στη Γιουροβίζιον από το 1981 και η καλύτερη θέση που έχει πετύχει είναι η 5η. Τέλος, το μόνο που εκκρεμεί, είναι κάποιες λεπτομέρειες στα συμβόλαια συνεργασίας μεταξύ της Panic Records και του ΡΙΚ, του εθνικού ιδρύματος ραδιοφωνίας τηλεόρασης της Κύπρου.

Όσο για την Ελλάδα δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί κάτι οριστικό για το ποιος/ποια θα μας εκπροσωπήσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight