Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Κέιτ Μπλάνσετ θα ενδιαφερόταν να υποδυθεί την Μελάνια Τραμπ

Η Κέιτ Μπλάνσετ θα ενδιαφερόταν να υποδυ...

Ρωτήθηκε σχετικά από τους δημοσιογράφους στο Νταβός όπου βρίσκεται

Ο πειρασμός είναι μεγάλος, και το αντιλαμβάνεται πρώτη από όλους, η ίδια. Η Oσκαρική ηθοποιός Cate Blanchett βρέθηκε στο Νταβός της Ελβετίας, για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, και τα ΜΜΕ τη ρώτησαν για το αν θα την ενδιέφερε η προοπτική να υποδυθεί στον κινηματογράφο την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

Η 48χρονη Cate Blanchett σχολίασε όπως αναφέρει το σάιτ ysterografa.gr, ότι, μια τέτοια προοπτική θα ήταν εξαιρετικά προκλητική για κάθε ηθοποιό, αν και προέβλεψε ότι… δύσκολα θα την προτιμούσαν οι σκηνοθέτες για έναν τέτοιο ρόλο.

Σύμφωνα με την Αυστραλή σταρ Cate Blanchett, μια επαρκής ενσάρκωση της Πρώτης Κυρία, θα περιελάμβανε την εις βάθος ανάλυση της πολυκλοκότητας της ζωής της, τους συμβιβασμούς που καλείται καθημερινά να κάνει και τη δύσκολη συμβίωση με κάποιον σαν τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η Κέιτ Μπλάνσετ έχει τιμηθεί με δυο βραβεία Όσκαρ, ένα Α' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία του 2013, «Θλιμμένη Τζάσμιν - Blue Jasmine» και ένα Β' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία του 2004 «Ιπτάμενος Κροίσος  -The Aviator».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight