Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Ήττα για τις γυναίκες της ΝΕΠ

Πόλο: Ήττα για τις γυναίκες της ΝΕΠ

Με 7-5 από την Γλυφάδα

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ γνώρισε την ήττα με 7-5 από τη Γλυφάδα, για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής. Oι αθλήτριες του Δημήτρη Μπιτσάκου δεν κατάφεραν να φύγουν με το "διπλό" από την πισίνα, αν και στο ημίχρονο προηγήθηκαν με 5-2.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου προηγήθηκε στο πρώτο οκτάλεπτο με 4-1, ενώ το σκορ ημιχρόνου ήταν 5-2 κυρίως χάρη στην καλή άμυνα των φιλοξενούμενων. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος ο ΑΝΟΓ μπήκε πολύ δυναμικά, έδωσε μάχες και στην εκπνοή του τρίτου οκταλέπτου μείωσε τη διαφορά στο γκολ (4-5).

Τελικά, η ομάδα του Τάσου Πιρπιρή πέτυχε ακόμη τρία τέρματα στο τελευταίο οκτάλεπτο, έκανε την ανατροπή και διατήρησε την πρωτιά στον Β' Όμιλο.

Οκτάλεπτα: 1-4, 1-1, 2-0, 3-0

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πιρπιρής): Ζοφώλη, Τσελέντη, Ελληνιάδη 1, Λούδη 3, Μαμόγλου, Κόλλια, Παπαναστασίου Α. 1, Γρηγοροπούλου 1, Ακριτίδου, Κολτσίδα, Παπαναστασίου Δ., Ντάσιου 1, Αρχοντάκη, Κοντονή, Γιαννοπούλου

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Τσιμάρα Ευδ. 1, Μπαλάτσα Μ. 1, Μανέτα Μ. 1, Μανέτα Σ., Μπαλάτσα Ν., Λυκοθανάση, Μοίραλη, Μπιτσάκου 1, Κουτέλη, Σολανάκη, Μανέτα Β., Πετάση 1, Ρακιντζή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΕΠ: Νίκη με "σβηστές μηχανές"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports