Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο πειθαρχικό το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ μετά το σάλο για τις αναρτήσεις του για Σκόπια και Τσίπρα

Στο πειθαρχικό το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ μετ...

Ο ίδιος ζήτησε συγνώμη και κατέβασε τις αναρτήσεις

Ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ Δημήτρης Τρούπος παραπέμπεται στο πειθαρχικό της οργάνωσης, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρός της Κώστας Δέρβος, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις αναρτήσεις τους στο twitter, με αφορμή το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη. «Όταν εμείς κάναμε εγκαίνια στην Ακρόπολη, αυτοί είχαν ουρά και πηδούσαν από δέντρο σε δέντρο», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter.

Και συνέχισε λέγοντας ότι «υπάρχουν και όλοι αυτοί οι ανθέλληνες που γράφουν κατά της συγκέντρωσης και δεν σέβονται καν την ιθαγένεια που τους δώσαμε για να ζουν εδώ».

Το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ άφησε αιχμές ως προς τη στάση του Αλέξη Τσίπρα:

«Αλεξάκη κάτσε καλά, είσαι επικίνδυνος… η ΕΛΛΑΣ δεν είναι παιχνιδάκι για να κάνεις τα “ψευτοαριστεροπατριωτικά” καπρίτσια σου… Οι κρεμάλες στο Σύνταγμα για τους εθνοπροδότες είναι έτοιμες κ περιμένουν…», έγραψε.

Ο ίδιος πάντως με νεότερη ανάρτηση ζήτησε συγνώμη και κατέβασε τις επίμαχες αναρτήσεις. Συγκεκριμένα έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter:

«Ζητώ ειλικρινά συγνώμη, εκφράσεις σαν κι αυτές που κατέθεσα σε αυτόν εδώ τον λογαριασμό δεν έχουν θέση στον δημόσιο διάλογο και δε συνάδουν με το πνεύμα και την ιδεολογία της ΟΝΝΕΔ.»

«Εκφράσεις όπως αυτές που χρησιμοποίησε ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν συμβαδίζουν με το ύφος και τις αρχές που διαχρονικά πρεσβεύει η ΟΝΝΕΔ. Ως εκ τούτου, ακολουθώντας τις καταστατικές διαδικασίες, καλείται άμεσα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Οργάνωσης, προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις. Οι κρεμάλες και τα ρατσιστικά σχόλια δεν έχουν θέση στην ΟΝΝΕΔ. Δεν είμαστε ίδιοι με τα κόμματα της συγκυβέρνησης, που χωρίς ντροπή προπηλάκιζαν λεκτικά και σωματικά τους πολιτικούς τους αντιπάλους, ανοίγοντας το βόθρο της άνω και της κάτω πλατείας. Το ήθος που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ στην εξουσία πρέπει να ηττηθεί και θα ηττηθεί από εμάς», δήλωσε ο κ. Δέρβος.

Δείτε τις επίμαχες αναρτήσεις του στελέχους της ΟΝΝΕΔ:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις