Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στην Πάτρα ο πρόεδρος της ΔΕΜΑ για τους Παράκτιους Μεσογειακούς – Θα παραδώσει στον Πελετίδη τη σημαία

Στην Πάτρα ο πρόεδρος της ΔΕΜΑ για τους ...
Βγενόπουλος Φάνης

Η τελετή θα γίνει την Τρίτη

Στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος για όλη τη Μεσόγειο και όχι μόνο, βρίσκεται πλέον η Πάτρα, μετά την ανάληψη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019. Η Διεθνής Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων, η Ολυμπιακή Επιτροπή, η διεθνής αθλητική κοινότητα περιμένουν από το Υπουργείο Αθλητισμού και το Δήμο Πατρέων, να διοργανώουν άρτιους αγώνες, όπως άλλωστε έχουν δεσμευθεί στη Ταραγόσα της Ισπανίας η Επιτροπή Διεκδίκησης (Τ. Πετρόπουλος, Ν. Νασόπουλος και Θεόδωρος Μενεγής).

Όπως πληροφορείται το thebest.gr, την ερχόμενη Τρίτη 23 Ιανουαρίου θα βρεθούν στην Πάτρα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ), με επικεφαλής τον πρόεδρο της Amar Addad από την Αλγερία, προκειμένου να παραδώσουν συμβολικά τη σημαία των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων στο δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Πελετίδη και να «χρίσουν» και με τον πλέον επίσημο τρόπο την αχαϊκή πρωτεύουσα ως διοργανώτρια πόλη των Αγώνων.

Μαζί με τους υψηλούς επισκέπτες της ΔΕΜΑ θα βρεθούν στην Πάτρα, μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με επικεφαλής τον πρόεδρο Σπύρο Καπράλο, αλλά και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Αμφίβολη πάντως, θεωρείται η κάθοδος του Ισίδωρου Κούβελου, ο οποίος από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της ΔΕΜΑ, υποστήριξε την υποψηφιότητα της Πάτρας, καθώς εκκρεμεί η απόφαση του ΚΑΣ από τη Λωζάνη για την έγκριση της θέσης του ως Γ.Γ. της ΔΕΜΑ.

Η τελετή παράδοσης της σημαίας, όπως πληροφορείται το thebest.gr, θα γίνει στο δημαρχείο της Πάτρας και οι δημοτικοί παράγοντες δηλώνουν ότι θα υποδεχθούν και θα καλοδεχθούν τους προσκεκλημένους, αναμένοντας να συζητηθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν την πετυχημένη διοργάνωση των αγώνων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Πάτρα, οι «αθάνατοι» πέρα από τις επαφές που θα έχουν με τον δήμαρχο και τα στελέχη της δημοτικής Αρχής θα επισκεφθούν και τους προτεινόμενους χώρους για τη διεξαγωγή των αθλημάτων των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, ώστε να διαμορφώσουν και οι ίδιοι άποψη.

 

Στη φωτογραφία, που είναι δημοσιευμένη στον ιστότοπο της ελληνικής επιτροπής στη ΔΕΜΑ, διακρίνονται από αριστερά: Ο πρόεδρος της ΔΕΜΑ Amar Addad, ο δήμαρχος της Πεσκάρα Marco Alessandrini που διοργάνωσε τους προηγούμενους Παράκτιους Μεσογειακούς και ο Ισίδωρος Κούβελος με τη σημαία των Αγώνων ανά χείρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports