Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γιάννης Μπαζίνας: "Βελτιωμένοι, διεκδικήσαμε το κάτι παραπάνω"

Γιάννης Μπαζίνας: "Βελτιωμένοι, διε...

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ

Μπορεί οι Νέοι Εσπερου ΑΟΠΑ να ητττήθηκαν από την Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής (τελευταίας του α΄ γύρου) του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η, όμως ο Γιάννης Μπαζίνας έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

«Από το παιχνίδι κρατάμε την βελτιωμένη εμφάνιση σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μας, αλλά και το γεγονός πως για 32΄ διεκδικήσαμε το κάτι παραπάνω απέναντι σε μία πολύ καλοδουλεμένη ομάδα», δήλωσε ο προπονητής των Νέων Εσπερου ΑΟΠΑ και πρόσθεσε:

«Η εμπειρία της Παναχαϊκής και η προσωπικότητα ορισμένων μονάδων της, ήταν οι λόγοι που δεν μας επέτρεψαν στο τέλος να κλέψουμε, στην ουσία, τη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση των αθλητών μου και θεωρώ πως η βελτίωσή τους, σε θέματα ατομικής τακτικής κυρίως, είναι καθαρά θέμα χρόνου».

Και ο Γιάννης Μπαζίνας συμπλήρωσε τα εξής: «Συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή για τη νίκη της και της εύχομαι καλή συνέχεια στο υπόλοιπο πρωτάθλημα. Ειδικά συγχαρητήρια και στον καλό μου φίλο, Αλέκο Πολυδωρόπουλο για την πολύ καλή δουλειά που κάνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Δεν τα κατάφερε ο Έσπερος ΑΟΠΑ

Η φωτογραφία είναι από "ΑΧΑΙΟΙ-3"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports