Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου για τον Μάνο Παπαγιάννη: «Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να σωπάσω»

Η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου για τον Μάνο...

Στον απόηχο των καταγγελιών της ηθοποιού Σοφίας Παυλίδου

Αίσθηση έκανε η ανάρτηση της γνωστής και συμπαθούς ηθοποιού Κάτιας Νικολαΐδου για τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη στον απόηχο του χαμού που έχει γίνει μετά τις καταγγελίες της ηθοποιού Σοφίας Παυλίδου ότι της επιτέθηκε και την χτύπησε ο κ. Παπαγιάννης στο καμαρίνι της στο θέατρο Χυτήριο όπου παίζουν στην παράσταση «Πετάει πετάει».

«Ήθελα να πιστεύω πως ήταν ένα τυχαίο περιστατικό τότε. Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να σωπάσω. Θα μιλήσω εκεί που πρέπει όταν μου ζητηθεί», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και με αυτά τα λόγια η ηθοποιός φαίνεται ότι επιβεβαιώνει δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει τσακωθεί στο παρελθόν με τον συνάδελφό της ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη.

Η είδηση της επίθεσης του Μάνου Παπαγιάννη στη Σοφία Παυλίδου έχει θορυβήσει τους καλλιτεχνικούς κύκλους και δεν είναι λίγοι εκείνοι που «έπεσαν από τα σύννεφα» με τη συμπεριφορά του Μάνου Παπαγιάννη καθώς ουδέποτε στο παρελθόν είχε δώσει τέτοιο δικαίωμα.

Η  Κάτια Νικολαΐδου λέγεται πως είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον Μάνο Παπαγιάννη στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα».

Το σάιτ Youweekly.gr  έγραψε ότι ο Μάνος Παπαγιάννης είχε παίξει στην επιτυχημένη παράσταση της Αγκάθα Κρίστι "Ποντικοπαγίδα", σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη (η παράσταση είχε έρθει και στην Πάτρα στο Πάνθεον με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αιβάζη) και εκτός από τον Μάνο Παπαγιάννη έπαιζε και η σύζυγος του Αγγελική Δαλιάνη αλλά και η Κάτια Νικολαΐδου.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Youweekly.gr ο Μάνος Παπαγιάννης είχε επιτεθεί στην Κάτια Νικολαΐδου όταν η ηθοποιός ξέχασε μία ατάκα μέσα στην διάρκεια του έργου, με ακατονόμαστες και χυδαίες εκφράσεις.

Άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στο περιβάλλον της Κάτιας Νικολαΐδου είπε ότι τότε η συγκεκριμένη ηθοποιός δεν προχώρησε σε καταγγελία και μήνυση εξαιτίας της παράστασης και των υπολοίπων συναδέρφων της. Ωστόσο σήμερα ξεκαθαρίζει ότι αν της ζητήσει η Σοφία Παυλίδου να πάει μάρτυρας στο συγκεκριμένο δικαστήριο, θα είναι εκεί να την στηρίξει.

"Είναι σίγουρο ότι η Κάτια Νικολαΐδου μπορεί τότε να σεβάστηκε τους υπόλοιπους συναδέλφους της και να μην μίλησε αλλά να ξέρετε ότι αν η Σοφία Παυλίδου της ζητήσει να είναι μάρτυρας σε αυτή την υπόθεση του ξυλοδαρμού δηλαδή της Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη, η Κάτια θα είναι εκεί... Γιατί αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει! Ο Μάνος είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, ένας καλός οικογενειάρχης αλλά έχει θέμα διαχείρισης του θυμού του και των νεύρων του!", εκμυστηρεύτηκε άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στην Κάτια Νικολαΐδου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight