Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών-ΦΩΤΟ

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Ιστ...

Στον Κεντρικό Λιμενάρχη Πάτρας έπεσε το φλουρί

Στον Κεντρικό Λιμενάρχη Πάτρας έπεσε το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών. Σε μία αίθουσα κατάμεστη, με μεγάλη αισιοδοξία για τη διετία που έρχεται, ο Ι.Ο.Πατρών έκοψε την πίτα του.

Αφού ευχαρίστησε τους φορείς, φίλους, συνεργάτες, αθλητές και μέλη για τη συνεισφορά τους στην παρουσία του Ομίλου στις αθλητικές και μη εκδηλώσεις της χρονιάς που απήλθε, ο Πρόεδρος του Ομίλου, Κ. Καλογερόπουλος ζήτησε τη συνεργασία και την αρωγή όλων για να ανταπεξέλθουμε στις πολλές και μεγάλες διοργανώσεις που θα αναδείξουν το θαλασσινό πρόσωπο της πόλης, τη διετία που ακολουθεί.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, οι βουλευτές Αχαΐας Κ. Σπαρτινός, Σ. Αναγνωστοπούλου, Ν. Νικολόπουλος, εκπρόσωπος του βουλευτή Ι. Φωτήλα, ο σύμβουλος σε αθλητικά θέματα του Δημάρχου Πατρέων Τ. Πετρόπουλος, ο Ναυτικός Διοικητής Ιονίου αντιπλοίαρχος Π.Ν. Π. Τριαντόπουλος, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών Πλωτάρχης ΛΣ Κ. Κορίζης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΠΑ. Ν. Κοντοές, καθώς και ο Αντιπρόεδρος Σπ. Αργυριάδης και το μέλος του Δ.Σ. Γ. Τελώνης, εκπρόσωποι του Σώματος Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ. και του Πατραϊκού Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports