Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τα σαπάκια του παρκινγκ που έμειναν χωρίς ρόδες κι η "απειλή" του Δήμου- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Τα σαπάκια του παρκινγκ που έμειν...

Απαράδεκτη εικόνα…

Μια άκρως απογοητευτική εικόνα αντιμετωπίζουν στο παρκινγκ «Καλεντζώτης» καθημερινά οι εκατοντάδες Πατρινοί αλλά κι επισκέπτες της πόλης που χρησιμοποιούν τη δωρεάν λεωφορειακή γραμμή για τις μετακινήσεις τους από και προς το κέντρο της Πάτρας. Τέσσερα Ι.Χ. έχουν εγκαταλειφθεί εδώ και πολύ καιρό στο σημείο με αποτέλεσμα να έχουν πλήρως λεηλατηθεί.

Ορισμένοι επιτήδειοι έχουν αφαιρέσει από τα αυτοκίνητα σχεδόν ότι μπορεί να αξιοποιηθεί από τις ρόδες τους μέχρι και τους προφυλαχτήρες αλλά κι άλλα μεταλλικά και πλαστικά αντικείμενα. Τα τζάμια τους είναι σπασμένα το εσωτερικό τους κατάβρόμικο  αποπνέοντας τα σχετικά… αρώματα.

Είναι προφανές ότι τα 4 αυτά οχήματα, εκτός του ότι καταλαμβάνουν ισάριθμες θέσεις παρκινγκ που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τις ώρες αιχμής, αποτελούν κι εστίες μόλυνσης, πέραν του ότι είναι ένα αντιαισθητικό θέαμα για όσους περνούν από το σημείο.

 

 

Το τραγελαφικό δε της υπόθεσης είναι η «απειλή» του Δήμου να τα σηκώσει ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση των ιδιοκτητών τους, τους οποίου καλεί να τα μεταφέρουν αλλού. Μια «απειλή» βέβαια που δεν έχει γίνει πράξη παρά το γεγονός ότι θα αποτελούσε «ανάσα»… μήπως ήρθε η ώρα να γίνει πράξη;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις