Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συγνώμη από τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη για τη δολοφονία Τεμπονέρα... "ήταν και έγκλημα και λάθος"

Συγνώμη από τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη γι...

Από "ανεξέλεγκτο κομμάτι της νεολαίας" της παράταξης

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ανάρτηση στο Facebook του πρώην προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Θρασύβουλου Μαυρομμάτη αναφορικά με τη δολοφονία Τεμπονέρα. Ο κ. Μαυρομμάτη με αφορμή την συμπλήρωση 27 ετών από τα δραματικά γεγονότα του Ιανουαρίου του 1991 που οδήγησαν στο θάνατο του καθηγητή και μετέπειτα στην ισόβια καταδίκη του τότε προέδρου της νεολαίας της ΝΔ Γιάννη Καλαμπόκα, ζητά συγνώμη.

Όπως υποστηρίζει το στέλεχος της τοπικής ΝΔ: «ένα ανεξέλεγκτο κομμάτι της νεολαίας της, ανόητα, επιπόλαια, απολίτικα, αλλά και προβοκατόρικα ίσως, δολοφόνησε τον Νίκο Τεμπονέρα». Αναλυτικά η ανάρτησή του που έχει γίνει αποδεκτή με θετικά σχόλια αναφέρει τα εξής:

«Ήμουν νοερά κι εγώ εκεί...

...εκεί, στην εκδήλωση για τα 27 χρόνια από τον θάνατο-δολοφονία του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα, σαν μια προσωπική συγνώμη, ήμουν κι εγώ εκεί..

...και χωρίς να ζητήσω κανενός την άδεια, ούτε από τους διοργανωτές, ούτε πολύ περισσότερο από την παράταξή μου, που εκείνο το δραματικό βράδυ της 9-1-1991 ένα ανεξέλεγκτο κομμάτι της νεολαίας της, ανόητα, επιπόλαια, απολίτικα, αλλά και προβοκατόρικα ίσως, δολοφόνησε τον Νίκο Τεμπονέρα..

...και φυσικά ούτε η δυσπιστία των απέναντι γι αυτή την γραφή με ενδιαφέρει, ούτε όμως και η οργή κάποιων "ημετέρων" , μην τυχόν και γίνει εργαλείο προπαγάνδας από κάποιους...!!

...ναι, συγνώμη για τον θάνατο του καθηγητή, γιατί ήταν και έγκλημα και λάθος...»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις