Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παίζουν τις ζωές τους κορώνα-γράμματα στο ετοιμόρροπο παλιό Λιμεναρχείο της Πάτρας- ΦΩΤΟ

Παίζουν τις ζωές τους κορώνα-γράμματα στ...
Χριστακόπουλος Θάνος

Μετανάστες άνοιξαν το συρματόπλεγμα και βρήκαν εκ νέου στέγη

Επανήλθαν οι μετανάστες στο σεισμόπληκτο κτίριο του παλαιού Λιμεναρχείου της Πάτρας. Το κτίριο εκκενώθηκε μετά το τραγικό περιστατικό του περασμένου Αυγούστου με την κατάρρευση του στεγάστρου στο παλαιό λιμάνι, που κόστισε την ζωή σε έναν νεαρό πρόσφυγα.

Ο χώρος, μάλιστα περιφράχθηκε και σημάνθηκε με ταμπέλες στα ελληνικά, τα αγγλικά και τα αραβικά που προειδοποιούν για την επικινδυνότητά του. Ωστόσο ούτε τα συρματοπλέγματα ούτε το ξεκάθαρο μήνυμα ότι το κτίριο είναι σεισμόπληκτο και ως εκ τούτου επικίνδυνο κράτησαν μακριά τους μετανάστες.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του thebest.gr οι μετανάστες άνοιξαν τρύπες στο συρματόπλεγμα και επέστρεψαν στο κτίριο του παλαιού Λιμεναρχείου όπου έχουν βρει και πάλι στέγη. Το κτίριο όμως δεν είναι κατοικήσιμο, καθώς έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από του σεισμό του Ιουνίου του 2008.

 

 

Ως εκ τούτου ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι με τα πρώτα Ρίχτερ, που ο καθένα απεχθάνεται, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε θύματα. Οι τοπικές Αρχές ίσως θα πρέπει να ξαναδούν το θέμα και να φροντίσουν για την εκ νέου εκκένωσή του και την αποτροπή εισόδου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις