Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Σεξ, θετική ενέργεια, προσωπική ανάπτυξη

Σεξ, θετική ενέργεια, προσωπική ανάπτυξη

Του Στέλιου Ταταράκη

Η σεξουαλική επαφή δυο ανθρώπων δεν είναι μόνο σωματική, είναι ψυχική και πνευματική.

Το σεξ χρησιμοποιείται ως δίαυλος επικοινωνίας των δυο σωμάτων και των δυο ψυχών. Ας δούμε πως το σεξ και ο έρωτας επιδρούν θετικά στην ενέργεια και στην ψυχολογία μας.

Το σεξ είναι ένας τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι εξωτερικεύουν τον εαυτό που κρύβουν μέσα τους. Μέσω της σεξουαλικής πράξης μπορούμε να καταφέρουμε να απελευθερωθούμε από τα δεσμά μας και έτσι να απελευθερώσουμε τη δύναμη μας. Η δύναμη που κρύβουμε μέσα μας είναι πολύ μεγάλη και όταν απελευθερωθεί μας δίνει ενέργεια, αυτοπεποίθηση, πάθος να κάνουμε ότι έχουμε ονειρευτεί και ακόμα περισσότερα.

Την ώρα της σεξουαλικής πράξης το σώμα αρχίζει και συσπάται, αυτή η σύσπαση ενεργοποιεί όλους τους αδένες, όλα τα κύτταρα και κάθε πλευρά του σώματος μας. Τότε είναι η στιγμή που απελευθερώνεται η δύναμη μας. Αυτή την ενέργεια πρέπει να ψάξουμε μέσα μας να την ανακαλύψουμε, να την απελευθερώσουμε και να τη χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε.

Όταν το πάθος δυο ανθρώπων ενωθεί, το αποτέλεσμα αυτής της ένωσης δεν περιγράφεται εύκολα, είναι κάτι το μαγικό με μια δόση μυστήριου μέσα του, το μυαλό ξεφεύγει η σκέψη πάει σε ένα άλλο επίπεδο και το σώμα λικνίζεται με έναν απίστευτο ρυθμό.

Ο έρωτας, η αγάπη και το σεξ συνδέονται άμεσα με την ψυχολογία μας και την ενέργεια μας και εν συνεχεία έχουν άμεση σχέση με τη βελτίωση του εαυτού μας. Πως συνδέονται; Η προσωπική ανάπτυξη και η διαδικασία τής αυτό-βελτίωσης προσπαθούν να οδηγήσουν το μυαλό σε ένα μεγαλύτερο επίπεδο σκέψης και να διαλύσουν τα δεσμά που κρατάνε μέσα μας τον ανώτερο εαυτό μας και αυτό που πραγματικά είμαστε.

Ο έρωτας έχει μεγάλη επίδραση στην ψυχολογία μας και στη φυσιολογία μας, διότι μπορούμε να ξεδιπλώσουμε τον ανώτερο εαυτό μας και όλες τις δυνάμεις που κρύβει, ξυπνάει όλες τις αισθήσεις που έχουμε στο σώμα μας, πάει τη φαντασία και τη σκέψη σε ένα ανώτερο επίπεδο στο οποίο μπορούμε να σκεφτούμε και να ονειρευτούμε πράγματα και καταστάσεις που ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί και να τα θέσουμε σε διαδικασία υλοποίησης. Η ενέργεια που βγάζουμε είναι τεράστια, και όταν συνειδητοποιήσουμε πως αυτή η ενέργεια έρχεται από μέσα μας, τότε θα καταλάβουμε πολλά για τον εαυτό μας και θα απελευθερώσουμε όλα αυτά που κρύβουμε, ώστε να κάνουμε το καλύτερο για εμάς.

Μέσω της ερωτικής διαδικασίας που περιγράψαμε, βγαίνει στην επιφάνεια ο πραγματικός μας εαυτός. Ξυπνάει η αυτοπεποίθηση, το πάθος, η πιστή στον εαυτό μας, ξυπνάνε εντέλει όλες οι δυνάμεις που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε.

Για λόγους σωματικής και ψυχικής υγείας, που όλοι γνωρίζουμε, λόγοι που αφορούν και στον εθισμό, θα πρέπει να διευκρινίσουμε πως ένας σεξομανής δεν έχει καμία διαφορά από ένα ναρκομανή. Είναι και οι δύο εθισμένοι, υπόδουλοι του πάθους τους. Εάν ξεπεράσουμε τα όρια, τελειώσαμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις