Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΕΤΣΙ σπάνε τα οχήματά τους οι Πατρινοί -Οδοιπορικό του thebest.gr -Αποκαλυπτικό ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΤΣΙ σπάνε τα οχήματά τους οι Πατρινοί -...
Χριστακόπουλος Θάνος

Στην περιοχή της Αρόης όπου έπαθες ζημιές της Παρασκευή ένα ταξί

Το περιστατικό της περασμένης Παρασκευής με τις ζημιές που υπέστη ένα ταξί στην οδό Συνταγματάρχου Ζήση στην Αρόη με αποτέλεσμα οι δρόμοι να γεμίσουν λάδια μέσα στο βράδυ και ο οδηγός να τρέχει στα συνεργία για να αποκαταστήσει τις βλάβες, ήταν μόνο η «κορυφή του παγόβουνου» στη συνοικία. Όπως να μας καταγγέλλουν κάτοικοι αλλά κι επισκέπτες της Αρόης η κατάσταση στους δρόμους της περιοχής είναι κυριολεκτικά δραματική.

Παντού μεγάλες ή μικρότερες λακκούβες που γεμίζουν νερά με τις βροχές και αποτελούν πραγματικές παγίδες, σαμαράκι, φθαρμένο οδόστρωμα, χωματόδρομοι, όπου πιάνει το μάτι σου.

Το thebest.gr πραγματοποίησε οδοιπορικό-αυτοψία στην συνοικία και διαπίστωσε ότι όσα μας μετέφεραν οι συμπολίτες μόνο υπερβολές δεν είναι. Τα περισσότερα λόγια είναι φτώχια, όταν οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν προέρχονται από ορισμένους «καρόδρομους» της περιοχής όπως: «Πάροδος Δ.Ε. 14, Πάροδος Δ.Β. 5, Στρατηγού Ευστ. Δαφνομήλη, Χριστοδ. Τσιγάντε, Συνταγματάρχου Ζήση, Αντιστράτηγου Νικ. Σουμπασάκου, Αρίσταρχου, Π. Παυλοπούλου, Αιτωλικού, Αγ. Κωνσταντίνου, Πρεβέζης, Αρόης, Σωκράτους, Ομήρου, Διονύσου, Ναυπάκτου κ.α..

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις