Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Tο φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου στη λίστα με τα 10 πιο ωραία φορέματα του 2018

Tο φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου στη λίστ...

Στη λίστα του Tatler

Δεν της έχουν δώσει άδικα τον τίτλο «Η Βασίλισσα του print». Τη στιγμή που οι περισσότερες τάσεις της μόδας διαμορφώνονται από τους χονδρέμπορους υφασμάτων, οι οποίοι «υπαγορεύουν» στους σχεδιαστές μόδας ποια υφάσματα θα πρέπει να αγοράσουν η Μαίρη Κατράντζου σχεδιάζει τα δικά της prints. Όλα τα υφάσματα είναι δική της δημιουργία.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας θέλουν διακαώς να συμπεριλαμβάνουν τα εκπληκτικά σχέδια και prints της Κατράντζου στα editorial τους.

Πριν από 2 ημέρες, ένα από τα πιο σημαντικά και παλαιά περιοδικά της Βρετανίας, το Tatler, επέλεξε τα 10 πιο ωραία φορέματα της χρονιάς, τα οποία και θα παρουσιάσει στο τεύχος Φεβρουαρίου.

Mary Katrantzou, Μoschino, Dolce&Gabbana, Christopher Kane, Marchesa fashion, Delpozo, John Smedley knitwear, Maison Valentino, Temperley London, Roksanda Ilincic, φιγουράρουν στο video το οποίο ανέβασε το Tatler στο Instagram.

Το εκπληκτικό φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου έχει print με μεγάλα λουλούδια σε βαθιές φούξια αποχρώσεις, πάνω σε έναν λαμπερό γκρι καμβά. Είναι μάξι, ενώ χαρακτηριστικό (όλης της καλοκαιρινής συλλογής της) είναι και το baloon άνοιγμα στο τελείωμά του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight