Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το συγκινητικό αντίο των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον 20χρονο Αλκίνοο

Το συγκινητικό αντίο των φίλων του μηχαν...

Έφυγε από τη ζωή παραμονή Πρωτοχρονιάς

Ένα συγκινητικό κείμενο για το χρονικό της τραγωδίας και τα αίτια θανάτου του 20χρονου Αλκίνου Βαρσάμη παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Πάτρα, φιλοξενεί στις ηλεκτρονικές του σελίδες το automotopatras. O αποχαιρετισμός στον νεαρό Αλκίνοο, ενεργό μέλος της ΦΙΛΜΠΑ και ...σωστός petrolhead όπως αναφέρεται στο δημοσιεύμα έχει ως εξής:


Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς όταν συνέβη το γεγονός….

Οι πρώτες στιγμές…

Η Μαρία (κοπέλα του Αλκίνοου) είχε πετάχτηκε μέχρι το ζαχαροπλαστείο για την αγορά της καθιερωμένης Βασιλόπιτας, αφού θα έκανα ρεβεγιόν στο σπίτι τους. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούσε να φανταστεί πως τα παιχνίδια της μοίρας θα της έστηναν τέτοιο σενάριο.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι (17:30), αντίκρισε τον Αλκίνοο αναίσθητο στο πάτωμα του μπάνιου, καλώντας αμέσως σε βοήθεια. Άμεσα φίλοι από την πολυκατοικία έσπευσαν να δουν τη συμβαίνει αφού οι φωνές της Μαρίας τους ξεσήκωσαν.

Μετά από προσπάθειες για επικοινωνία με το ΕΚΑΒ που δεν στάθηκε δυνατό (!!!) ειδοποιήθηκε η αστυνομία, όπου εκείνη με την σειρά της ειδοποίησε το ΕΚΑΒ το οποίο ήρθε μετά από περίπου 30 λεπτά και έκανε πραγματικά υπεράνθρωπες προσπάθειες να επαναφέρει τον Αλκίνοο.

Ποιός ήταν…

Κάπου εκεί άφησε και την τελευταία του ανάσα ο Αλκίνοος. Γιός του Νικοστή Βαρσάκη (Στέλεχος της Π.Α.) και της Μαρίζας Καπετανάκη (Ιδ. Υπάλληλος). Εγγονός του Μάρκου Νικ. Καπετανάκη (πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Αυτοκινητοδρόμιο Πατρών ΑΕ και ιδρυτικό μέλος της ΦΙΛΜΠΑ και του ΑΟΠ).

Ο Αλκίνοος ήταν ενεργό μέλος της ΦΙΛΜΠΑ και σωστός Petrolhead…..

Ίσως καλύτερα…

Η νεκροψία που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 2 Ιανουαρίου 2018 έδειξε τα αίτια του ξαφνικού θανάτου.

Ο Αλκίνοος είχε παραπονεθεί για έντονους πονοκεφάλους και τους τελευταίους δύο μήνες έκανε πολλές εξετάσεις οι οποίες ήταν 100% φυσιολογικές χωρίς να δείχνουν κάποιο πρόβλημα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως η νεκροψία έδειξε ότι υπήρχε μη ανιχνεύσιμος όγκος στο πίσω μέρος του κεφαλιού στην αρχή της σπονδυλικής στήλης. Ο όγκος δεν ήταν δυνατός να εντοπιστεί κατά την διάρκεια των εξετάσεων, ενώ δεν θα επιδεχόταν καν χειρουργείο. Η εξέλιξη για τον Αλκίνοο θα ήταν δύσκολη και επώδυνη.

Το αντίο από τους φίλους και συγγενείς….

Το κλίμα στον ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας, δεν χωρούσε τίποτα άλλο εκτός από ένα βουβό αντίο. Χωρίς γραβάτα (δεν είχε φορέσει ποτέ), με το ρολόι δώρο της Μαρίας στο χέρι του, ένα αυτοκινητάκι και την σημαία της ΦΙΛΜΠΑ στα πόδια του, ταξιδεύει πλέον ο Αλκίνοος σε Εδικές Διαδρομές στον παράδεισο.

Αβάστακτος ο πόνος όταν οι φίλοι του φώναζαν ρυθμικά το όνομά του.

Απαρηγόρητη η γιαγιά του Μιρέλλα Καπετανάκη που δεν πίστευε ότι έβλεπε το εγγόνι της για τελευταία φορά.

Τους petrolhead του χαιρετάμε με «κόφτες»…

Γνήσιος απόγονος της οικογένειας Καπετανάκη ο Αλκίνοος δεν θα μπορούσε να μην κυλάει βαλβολίνη στο αίμα του. Έτσι η ΦΙΛΜΠΑ χαιρέτησε το παλικάρι της, με «κόφτες» από 3 αυτοκίνητα που λάτρευε.

Αβάσταχτος πόνος στην κηδεία του νεαρού Αλκίνοου ... - The Best News

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις