Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Το εορταστικό τουρνουά μπάσκετ του Απόλλωνα Πάτρας

Το εορταστικό τουρνουά μπάσκετ του Απόλλ...

Τιμήθηκε ο Νίκος Μπουντούρης

Το 2018 μπήκε δυναμικά στον Απόλλωνα Πάτρας και το εορταστικό τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στις 3-4-Ιανουαριου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία με την συμμετοχή δεκάδων παιδιών κατηγορίας μίνι, παμπαίδων, παίδων/εφήβων) μεταξύ των ομάδων Α.Σ. Απόλλων, Α.Σ. Απολλωνιάδας, Αίολου Αγιυάς, Εσπέρου Α.Ο.Π.Α. και του Γ.Σ. Βριλήσσια (Ακαδημία Νίκου Μπουντούρη).

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού των ομάδων παιδικού/εφηβικού Απόλλωνα Πάτρας και ΓΣ Βριλησσίων ο πρόεδρος της Απολλωνιάδας, Βασίλης Βλασταράς, έδωσε τιμητική πλακέτα στον Νίκο Μπουντούρη τιμώντας τον αθλητή για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και τις συμμετοχές στην εθνική ομάδα.

Ο Ν. Μπουντούρης αγωνιζόταν στη θέση pointguard καί είναι ο πρώτος΄Έλληνας καλαθοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην Α1. Τώρα εργάζεται ως προπονητής. Ο Νίκος Μπουντούρης ευχαρίστησε θερμά τον Απόλλωνα για την εξαιρετική φιλοξενία και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο λέγοντας ότι: Οφείλουμε τιμή και σεβασμό στον μεγάλο ιστορικό σύλλογο Απόλλωνα. Η πορεία του στον αθλητισμό είναι μεγάλη, έχει βγάλει πολλούς αθλητές. Εγώ δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να παίξω στον Απόλλωνα.

Ευχήθηκε σύντομα να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία, εκεί όπου ανήκει. «Έχετε υποδομές και έμψυχο υλικό πού θα συνεχίσουν την πορεία και κυρίως νέα πρόσωπα με ιδέες και στόχους που θα πάνε τον σύλλογο ακόμα πιο ψηλά» επεσήμανε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mπάσκετ: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Απόλλωνας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports