Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξέσπασε ο πατέρας του αδικοχαμένου Χρήστου στην Κρήτη: Ήταν αδύνατον να έτρεχε το παιδί μου!

Ξέσπασε ο πατέρας του αδικοχαμένου Χρήστ...

Το σημείο όπου έγινε το πολύνεκρο δυστύχημα, είναι πολύ επικίνδυνο

Ο πατέρας του 21 ετών Χρήστου που έχασε τη ζωή του στο πολύνεκρο τροχαίο στην Κρήτη, μίλησε στην εκπομπή Τατιάνα live στο κανάλι Epsilontv κι όπως είπε, το σημείο όπου έγινε το δυστύχημα, είναι πολύ επικίνδυνο και πως ο γιος του αποκλείεται να έτρεχε.

Η οικογένεια του 21 μόλις ετών σπουδαστή Χρήστου, που έχασε τη ζωή του μαζί με την αρραβωνιαστικιά του αλλά και την μητέρα της κοπέλας, είναι απαρηγόρητη και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμα τι έγινε. Η τραγική κατάληξη του έρωτα των δύο παιδιών που σχεδίαζαν το γάμο τους, και για το λόγο αυτό είχε πάει η οικογένεια της κοπέλας στην Κρήτη, έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα.

Το σημείο που έγινε το δυστύχημα είναι ένα σημείο «καρμανιόλα» όπως λένε οι ντόπιοι, όπου έχουν χάσει κι άλλοι άνθρωποι τη ζωή τους ενώ αμέτρητα είναι τα τροχαία ατυχήματα…

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο πατέρας του Χρήστου, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Έχουν γίνει 81 ατυχήματα τώρα και 5-6 χρόνια. Ο δρόμος είναι μεγάλος θέλει ένα διάζωμα απλώς στη μέση, δεν θέλει τίποτα και δεν το κάνει κανένας».

Για το πώς έγινε το πολύνεκρο δυστύχημα, ο ίδιος ανέφερε ότι πρέπει να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα το άλλο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με αυτό της οικογένειας:

«Ο Χρήστος είχε κάνει αυτή τη διαδρομή πάρα πολλές φορές. Ήταν μέσα όλη η οικογένεια. Ο δρόμος είναι ανηφορικός ήταν αδύνατον να έτρεχε το παιδί. Δηλαδή με τίποτα! Το αυτοκίνητο ήταν μικρό, ήταν 1.200 κυβικά… Αξιόπιστο αυτοκίνητο, είχε και πλαϊνούς αερόσακους και τα πάντα. Δηλαδή με τέτοιο χτύπημα δεν υπήρχε περίπτωση να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι αν δεν έτρεχε ο άλλος οδηγός πάρα πολύ, ότι και να έκανε το παιδί. Δηλαδή και στο αντίθετο ρεύμα να μπήκε… η σύγκρουση ήταν τόσο φοβερή».

Η φοβερή σύγκρουση έκοψε το νήμα της ζωής τριών ανθρώπων, του μελλόνυμφου ζευγαριού και της μητέρας της κοπέλας, που είχε πάει στην Κρήτη από την Τήλο, μαζί με τον άνδρα της και την μικρότερη κόρη τους για να γνωρίσουν τους συμπέθερους. Ο πατέρας της Μαίρης επέζησε αλλά χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Τραυματισμένη αλλά ευτυχώς ελαφρύτερα βγήκε η αδερφή της που καλείται τώρα να αντιμετωπίσει την σκληρή αλήθεια.

«Λόγια δεν έχω… Είχαν δύο χρόνια σχέση και ήρθαν οι γονείς της για να περάσουν τα Χριστούγεννα εδώ. Ο Χρήστος ήταν ένα πολύ συνειδητό παιδί. Τέλειωναν φέτος τις σπουδές μαζί με την Μαιρούλα του. Κάνανε όνειρα πολλά. Ήταν πάρα πολύ προσεκτικός. Υπόδειγμα. Δεν το λέω εγώ, το λέει όλος ο κόσμος. Είχαν πάρα πολλά όνειρα πάντως Ήταν πάρα πολύ συνεσταλμένος. Ήξερε τι ήθελε.  Σπουδάζανε μαζί. Γνωρίστηκαν στο ΙΕΚ που πηγαίνανε. Μόλις ήρθανε, είχανε πάει βόλτα στα Χανιά δύο, τρεις μέρες και γυρίζανε όταν έγινε το συμβάν», ανέφερε ο πατέρας του Χρήστου.

Σύμφωνα με τα όσα παρουσιάστηκαν στην εκπομπή Τατιάνα live, το αυτοκίνητο της οικογένειας είχε κατεύθυνση προς το Ηράκλειο ενώ το άλλο αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο ήταν δύο δημοτικοί υπάλληλοι από το Ρέθυμνο, είχε κατεύθυνση προς την πόλη του Ρεθύμνου. Στο πιο δύσκολο σημείο του δρόμου, πάνω σε μια στροφή, συγκρούστηκαν τα δύο αυτοκίνητα, χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί το γιατί.

Πηγή:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις