Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΠΕΑΚ Πάτρας: Το κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» έχει αναβαθμιστεί και αυτό αναγνωρίζεται

ΠΕΑΚ Πάτρας: Το κολυμβητήριο «Α. Πεπανός...

Επιστολή προς το thebest.gr

Από το ΠΕΑΚ Πάτρας λάβαμε και δημοσιεύουμε την εξής επιστολή:

«Αναφορικά με το δημοσίευμα σας «Τα ΠΡΟΣΩΠΑ του 2017 - Το thebest.gr κάνει τον απολογισμό της χρονιάς» και τα θέματα «Παράδειγμα γονέα αθλητή» και «Γιάννης Σερέτης», από το ΠΕΑΚ Πάτρας διασαφηνίζονται τα εξής:

Είναι σε όλους γνωστό και ιδιαίτερα στη ναυταθλητική κοινότητα της Πάτρας που κάνει χρήση των του κολυμβητηρίου «Α. Παπανός», ότι το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει σημαντικές εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων, τις οποίες άλλωστε και το thebest.gr, έχει φιλοξενήσει με ρεπορτάζ του.

Ενδεικτικά αναφέρουμε, την αντικατάσταση του νερού στις δυο πισίνες, τις εργασίες συντήρησης και απολύμανσης, όπως και του μηχανολογικού εξοπλισμού στο χώρο του μηχανοστασίου, την επισκευή και λειτουργία του συστήματος κλιματισμού, την αντικατάσταση του παραθύρου που αποκολλήθηκε από τον αέρα, τον έλεγχο σε όλα τα παράθυρα , την αντικατάσταση του φωτισμού με λάμπες τύπου led για εξοικονόμηση ενέργειας, τις εργασίες στα αποδυτήρια, κτλ.

Όσον αφορά στην ποιότητα του νερού, υπενθυμίζουμε ότι ελέγχεται διαρκώς από το Εργαστήριο Υγιεινής του Πανεπιστημίου Πατρών, οι μετρήσεις του οποίου αναρτώνται στους πίνακες ανακοινώσεων του κολυμβητηρίου.

Όσο δε, για τη θερμοκρασία του νερού, έχει εξασφαλιστεί, μέσω διαγωνισμού, η προμήθεια αερίου για τη θέρμανση στις πισίνες. Οι μετρήσεις της θερμοκρασίας είναι καθημερινές και γίνονται και αυτές γνωστές, αφού αναρτώνται στους πίνακες ανακοινώσεων.

Κατά συνέπεια δεν προκύπτει «υποβάθμιση του εξοπλισμού από την έλλειψη συστηματικής συντήρησης», ούτε υπάρχουν συνθήκες υγιεινής και την θερμοκρασία του νερού  που εμποδίζουν την απρόσκοπτη παρουσία των αθλητών στις προπονήσεις, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Το νερό στις πισίνες, είναι πιστοποιημένα κατάλληλο, τόσο από άποψη ποιότητας, όσο και θερμοκρασίας.

Αυτό εξάλλου, προκύπτει και από την ίδια την πραγματικότητα καθώς στις πισίνες του «Α. Πεπανός» αθλούνται εκατοντάδες αθλητές και διεξάγονται αγώνες και πρωταθλήματα, χωρίς κανένα παράπονο, τόσο από τις ομάδες, όσο και από τους αθλούμενους, αλλά από τους πολίτες που κάνουν χρήση της πισίνας, μέσω του προγράμματος για το κοινό.

Κατά συνέπεια δεν κατανοούμε τα σχόλια για δήθεν εγκατάλειψη του κολυμβητήριου, από όπου και εάν προέρχονται.

Με την ευκαιρία δηλώνουμε ως Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας ότι, συνεχίζουμε καθημερινά την προσπάθεια αναβάθμισης όλων ανεξαιρέτως των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων της Πάτρας, ώστε να αποκτούν πρόσβαση ολοένα και περισσότεροι πολίτες.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports