Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Απ. Κατσιφάρας: Το 2018 θα είναι χρονιά πολιτικών εξελίξεων - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Απ. Κατσιφάρας: Το 2018 θα είναι χρονιά ...
Βγενόπουλος Φάνης

Φιλική συνάντηση με τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης

Το 2018 θα είναι χρονιά ορόσημο με πολλές πολιτικές εξελίξεις. Αυτό τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε το μεσημέρι της Παρασκευής με εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής.

Η συνάντηση είχε χαλαρό κλίμα και έγινε στο μεζεδοπωλείο «Σούσουρο» στην Τριών Ναυάρχων, όπου ο Περιφερειάρχης, οι αντιπεριφερειάρχες και στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αντάλλαξαν ευχές με τους δημοσιογράφους ενόψει των γιορτών.

Όπως τόνισε ο Απόστολος Κατσιφάρας, επίκεντρο για την Περιφέρεια το 2018 θα είναι μια χρονιά για την παραγωγική ανασυγκρότηση, την ανάπτυξη και τις θέσεις εργασίας και συνέχισε με τα εξής:

«Θέλουμε μια κοινωνία που να ελπίζει, αλλά και να νοιώθει ασφαλής για το αύριο. Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με τα αδιέξοδα που έχουν καθηλώσει τη χώρα μας. Έχουμε σχέδιο, ως Περιφέρεια, αναπτυξιακό, στοχευμένο και οραματικό. Προσπαθούμε και πάντα διεκδικούμε να έχουμε και τα οικονομικά εργαλεία για να δώσουμε απαντήσεις.

Πριν από λίγες ημέρες βγήκαμε πιο δυνατοί, από το διεθνές συνέδριο στο οποίο συμμετείχαν πολλοί αξιωματούχοι και οι κρίσιμοι παραγωγικοί παράγοντες.

Το συνέδριο αυτό, μας έδωσε ευθύνες για το αύριο, για την κατεύθυνση που πρέπει να κινηθούμε, για τις προτεραιότητες, πως θα αλλάξουμε τα παραγωγικά δεδομένα, διότι κοινωνία χωρίς παραγωγή δεν έχει μέλλον.

Δεν μπορεί να συμβιβαζόμαστε μόνο με τις περικοπές. Εμείς έχουμε στόχο να ανοίξουμε τα φτερά μας και το 2018 να είναι μια χρονιά, όπου θα ξεδιπλώσουμε όλο το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας, ιστορικό ορόσημο και για τις πολιτικές εξελίξεις στην Περιφέρεια μας.»

Ευχές για καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά απεύθυνε και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι η Περιφέρεια βρίσκεται δίπλα στα ιδρύματα της περιοχής με τον δικό της τρόπο.

Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, ήταν οι αντιπεριφερειάρχες Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Κώστας Καρπέτας, Δημήτρης Δριβίλας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, η εκτελεστική διευθύντρια Διονυσία Μαράτου και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Τασία Τογιοπούλου και Αντώνης Χαροκόπος, Διονύσης Μαυρόγιαννης, και άλλοι.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση, του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις