Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Την Παρασκευή το γιορτινό event "Christmas Gathering - Charity for Floga"

Πάτρα: Την Παρασκευή το γιορτινό event &...

Στο Κτήμα Αγουρίδη - Τα έσοδα θα διατεθούν στην "Φλόγα"

Μία ξεχωριστή γιορτινή εκδήλωση που θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα προγραμματίζεται για την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 στις 22.30 το βράδυ στην Πάτρα. Όπως είδαμε σε αφίσες που κυκλοφόρησαν και σε ανάρτηση στο facebook, η εκδήλωση με τίτλο “Christmas Gathering - Charity for Floga” θα πραγματοποιηθεί στο “Κτήμα Αγουρίδη” στη Θέα Πατρών, σε συνεργασία με το “Pas Mal” και Πατρινούς επιχειρηματίες. Θα είναι ένα Χριστουγεννιάτικο event με βασικά στοιχεία την ευαισθησία, το γιορτινό πνεύμα και την ευδιάθετη θέληση του κόσμου να μετέχει σε μία κοινωνική δράση.

Στόχος της εκδήλωσης, είναι αφ’ ενός να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να ζωντανέψει το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα της αγάπης, της θαλπωρής και της αλληλεγγύης και αφετέρου να στηριχθεί ένας σύλλογος με σημαντικό κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο. Μέρος των εσόδων της όλης βραδιάς θα διατεθεί στον Σύλλογο «Φλόγα» της Πάτρας που δραστηριοποιείται στην υποστήριξη των οικογενειών με παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια.

Με γιορτινό διάκοσμο και θέα ολόκληρη την πόλη, σε αυτόν τον καινούργιο και ιδιαίτερο χώρο καλούμαστε να συνεισφέρουμε και να κρατήσουμε αναμμένη την “Φλόγα” της ελπίδας για όλα τα παιδιά, τονίζεται στο δελτίο Τύπου.

Τις μουσικές επιλογές της εκδήλωσης θα αναλάβει ο γνωστός Πατρινός dj Γιώργος Βερριόπουλος ενώ το Patras catering θα φροντίσει για τις εκλεπτυσμένες γεύσεις της βραδιάς συνοδεία αφρώδη οίνο, ποτών και cocktail.

Είσοδος : 3 ευρώ υπέρ του Συλλόγου «Φλόγα».

Τηλέφωνο επικοινωνίας κρατήσεων : 2610 590450.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight