Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σπαραγμός και πολύς κόσμος στην κηδεία του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη στη Γλυφάδα - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Σπαραγμός και πολύς κόσμος στην κηδεία τ...

Συγκλόνισε στον επικήδειο που εκφώνησε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο ξαφνικός θάνατος του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Βασίλη Μπεσκένη σε ηλικία 43 ετών προκάλεσε σοκ και στην κηδεία του που τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου 2017 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Γλυφάδα, επικράτησε θρήνος. Παρέστη πλήθος κόσμου, σύσσωμη η «οικογένεια» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ όπου εργαζόταν ο εκλιπών, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης και πολλοί βουλευτές και δημοσιογράφοι. Ο Βασίλης Μπεσκένης εξέπνευσε από ανακοπή καρδιάς την Κυριακή 17/12, λίγο μετά τη βάπτιση του μονάκριβου γιου του.

Η ταφή του Βασίλη Μπεσκένη έγινε στο Κοιμητήριο της Γλυφάδας.

Όπως έγραψε το Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων, www.amna.gr στην ανάρτηση του, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Γλυφάδα της Αθήνας, το κλίμα ήταν βαρύ, καθώς ο Βασίλης Μπεσκένης «έφυγε» τόσο απρόσμενα και πρόωρα από τη ζωή, την επόμενη ημέρα από τη βάπτιση του γιου του. Με τρεμάμενη από τους λυγμούς φωνή, η σύζυγός του, Γιώτα, είπε ότι θα τον αγαπά για πάντα μέσα από το πρόσωπο του γιου τους. Πολύ συγκινημένος και ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι χάνει έναν φίλο που εκτιμούσε πολύ.

Το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα την ώρα που το φέρετρο, το οποίο υποβάσταζαν συνάδελφοί του στον ΣΚΑΪ, βγήκε από την εκκλησία με κατεύθυνση το Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Συγκλόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, όταν εκφώνησε τον επικήδειο. Όσο μπόρεσε, γιατί του ήταν αδύνατο να συγκρατήσει τα δάκρυά του, είπε: «δεν θα αφήσω την οικογένειά σου μόνη της, καλό ταξίδι φίλε».

*Συγκινητικός ήταν και ο τρόπος που αποχαιρέτισαν οι "Αταίριαστοι" στον Σκάι, στο τέλος της εκπομπής τους την Τρίτη 19/12/2017, τον καλό τους συνάδελφο Βασίλη Μπεσκένη.  Τον αποχαιρέτισαν με ένα βίντεο του Φρανκ Σινάτρα να τραγουδά μοναδικά το "My Way".

πηγή: newsit.gr

Η φωτ. είναι από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, του Αλέξανδρου Βλάχου.

Η φωτ. είναι από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, του Αλέξανδ...

Η φωτ. είναι από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, του Αλέξανδρου Βλάχου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις