Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην ΕΡΤ το Χριστουγεννιάτικο χωριό του Αιγίου – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Στην ΕΡΤ το Χριστουγεννιάτικο χωριό του ...

Στην εκπομπή «Πρώτη Είδηση»

Το Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο, προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρώτη Είδηση» της ΕΡΤ με το Νίκο Παναγιωτόπουλο και τη Μαίρη Πολλάλη, το πρωί της Τρίτης. Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Αθανασία Σταμοπούλου, έκανε ανταπόκριση από το Αίγιο και μίλησε στον αέρα με την πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α Μαρία Τσουκαλά.

Το θεματικό Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στο Αίγιο,  λειτουργεί για 6η χρονιά στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων, στην καρδιά της πόλης.

Το Πάρκο των Χριστουγέννων θα λειτουργήσει έως και τις 6 Ιανουαρίου 2018 και ώρες 10:00 το πρωί έως 22:00 το βράδυ καθημερινά με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Οι επισκέπτες του πάρκου, βιώνουν στιγμές χαράς και διασκέδασης, σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο με καθημερινές και ποικίλες δράσεις: παραμυθούδες, ξυλοπόδαρους και ξωτικά, θεατρικές παρατάσεις και παιχνίδια, μπάντες και χορωδίες, μουσικές συναυλίες και παραδοσιακά τραγούδια, εργαστήρια χριστουγεννιάτικων κατασκευών, ο Αϊ Βασίλης με το πανέμορφο σπίτι του, η καλή νεράιδα Ελπίδα, ο γενναίος Χιόνης και πολλές άλλες εκπλήξεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον!

Φέτος θα υπάρχει και μια ξεχωριστή δράση που θα συναρπάσει τους μικρούς μας φίλους. Από τις 26/12/2017 έως 1/1/2018 το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς επισκέπτες να ταξιδέψουν στα βάθη του διαστήματος και σε ξεχωριστούς κόσμους σε μια φαντασμαγορική εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight