Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Γιαννης Λαϊνιώτης στα εγκαίνια της έκθεσης για την οδική ασφάλεια

Ο Γιαννης Λαϊνιώτης στα εγκαίνια της έκθ...

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών

«Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω δημόσια, τα θερμά μου συγχαρητήρια στους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και στους υπευθύνους της Συμμαχίας για την Ελλάδα, για την καθόλα επιτυχημένη διοργάνωση των εγκαινίων της έκθεσης ζωγραφικής στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας, με θέμα: Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», δήλωσε ο Πολιτευτής Αχαΐας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γιάννης Λαϊνιώτης ο οποίος έδωσε το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Τζανέτου Φιλιππάκου και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της πολιτικής αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου.

Με αφορμή το θέμα της εκδήλωσης, ο κ. Λαϊνιώτης επισημαίνει:

«Ακόμα πιο θερμά συγχαρητήρια, όμως, αξίζουν στους πραγματικούς πρωταγωνιστές αυτής της έκθεσης. Στα δεκάδες μικρά παιδιά που με τις ζωγραφιές τους, όχι απλώς μας στέλνουν τα σαφή μηνύματά τους για την οδική ασφάλεια, αλλά πάνω από όλα, μας συγκινούν με τον μαγευτικό τρόπο σκέψης τους και την ωριμότητά τους.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που η συγκεκριμένη έκθεση ζωγραφικής σημειώνει τεράστια επιτυχία σε όλη την Ελλάδα και αποτελεί προνόμιο και για την Πάτρα και την Αχαΐα, που η ίδια έκθεση «ταξίδεψε» στη δική μας περιοχή. Νομίζω πως οι γονείς δεν πρέπει να αφήσουν ανεκμετάλλευτη αυτή την ευκαιρία, να δουν από κοντά ζωγραφιές 214 παιδιών, αλλά και τα παιδιά τους να στείλουν τα μηνύματά τους μέσα από δικές τους καλλιτεχνικές δημιουργίες.

Πρωτίστως όμως δεν θα πρέπει να αποτραβηχτούμε από την ουσία και το αληθινό νόημα αυτής της έκθεσης, που είναι το ότι τα παιδιά μας αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον!

Και είναι αυτό ακριβώς που κάθε ένας από όσους ασχολούμαστε με τα κοινά πρέπει να έχει πάντα στο νου του. Την υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας! Απέναντι στη νέα γενιά η οποία έχει δικαίωμα να μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που να είναι ασφαλές και υγιές σε όλους τους τομείς, και σε μια χώρα που θα τους παρέχει την προοπτική της επίτευξης των προσωπικών τους στόχων.

Είναι χρέος όλων όσων αγωνιζόμαστε ώστε η Πατρίδα μας να ξαναβρεί τον δρόμο της ευημερίας, να τολμήσουμε τις όποιες υπερβάσεις είναι αναγκαίες μέσα πάντα από το πρίσμα της σύνθεσης και της διαφάνειας, προκειμένου πολύ γρήγορα να μπορούμε να παραδώσουμε στις νεότερες γενιές ένα κράτος που… δεν θα τους στέλνει μετανάστες στο εξωτερικό, αλλά θα τους παρέχει κάθε εφόδιο και κάθε εχέγγυο για να παραμένουν στη χώρα και να πετυχαίνουν, να προοδεύουν και να ζουν με αξιοπρέπεια και εθνική υπερηφάνεια».

Και ήταν αυτό ακριβώς το βαθύτερο νόημα, που πηγάζει από τη συγκεκριμένη έκθεση παιδικής ζωγραφικής, το οποίο αποτέλεσε, μεταξύ άλλων, αντικείμενο πολύωρης πολιτικής συζήτησης στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο Πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ. στην Αχαΐα Γιάννης Λαϊνιώτης με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Τζανέτο Φιλιππάκο, με τον οποίο ο Αχαιός πολιτικός συνδέεται με δεσμούς φιλίας αλλά και αγαστής συνεργασίας επί σειρά ετών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις