Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεφάντωσαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι της Πάτρας – Θέμα συζήτησης η δημοσκόπηση του thebest.gr – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ξεφάντωσαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι της Πάτρας – Θέμ...

Γλέντι στη συνεστίαση των μελών του κόμματος

Με συνεστίαση και χορό στο εξοχικό κέντρο της Πάτρας "Βελούχι" μπήκαν στους χριστουγεννιάτικους ρυθμούς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ της Πάτρας, χθες Παρασκευή 15-12-2017.  Συμμετείχαν οι τρεις βουλευτές, που ήρθαν στην πόλη για τις γιορτινές  ημέρες και θα βρουν ευκαιρία να συναντηθούν με φίλους και γνωστούς, στελέχη και μέλη.

Παρών έδωσε και ο πρόεδρος του ΟΛΠΑ Νίκος Κοντοές, όπως και πολλοί άλλοι.

Ιδιαίτερα διακρίθηκαν στις χορευτικές τους επιδόσεις ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Νίκος Κανελλάκης, που συνελήφθη από τους φακούς να υπερίπταται του χορευτικού χώρου, εν είδει αετού αν και επέλεξε να εκτελέσει μουσικό άκουσμα «Πιρόγκας».

Ακόμη, δεν στέρησε  σε παρουσίαση χορευτικών δυνατοτήτων  ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, τόσο στο σέρβικο όσο και στο λαϊκό χορό του ζεϊμπέκικου. Πρόκειται για τον Τάκη Γεωργακόπουλο, βέρο Πατρινό, που αν και η υπηρεσία του τον θέλει στην Αθήνα, η καρδιά του τον σπρώχνει στην Πάτρα, της οποία τα συμβάντα εξ αποστάσεως παρακολουθεί αδιαλείπτως και παρεμβαίνει.

Εκείνος όμως που απεδείχθη πραγματική αποκάλυψη ήταν ο δάσκαλος  Ανδρέας Βγενόπουλος, ζεϊμπέκης, πραγματικός και από τα μέλη των παλιών Ρηγάδων, αντιδικτατορικής οργάνωσης στην Επταετία.

Το κέφι φούντωσε με την συμβολή και της  υπέροχης λαϊκής ορχήστρας, που εκτέλεσε τραγούδια κάθε εποχής. Και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Και φυσικά στις συζητήσεις, μέγα μέρος κατέλαβε η δημοσιοποίηση του Β΄ μέρους της δημοσκόπησης που διεξήχθη για λογαριασμό  του Thebest.gr και φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ να κρατεί, αν και με ψαλιδισμένα φτερά, παρά τον ρουβίκωνα που υποχρεώθηκε να περάσει.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΠΑ Research για το thebest.gr- Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με βραχεία κεφαλή στη Δυτική Ελλάδα- Οι δημοτικότητες Κατσιφάρα και βουλευτών

Δείτε φωτογραφίες:

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ της ΚΑΠΑ Research για το thebest.gr - "Πρωταθλητής" σε δημοτικότητα ο Πελετίδης, πώς τα πάνε Λιατσής, Καραπάνος

 

Πηγή:gzmosxos.blogspot.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις