Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυγενάκης: «Κατάρρευση ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη προκύπτει από πρόσφατη δημοσκόπηση»

Αυγενάκης: «Κατάρρευση ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη...

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο

«Έχουμε αφήσει ισχυρό θετικό αποτύπωμα και μπορούμε να κόψουμε για πρώτη φορά το νήμα της πρωτιάς και στην Κρήτη», δήλωσε σε συνέντευξή του στο ρ/σ  Ράδιο Κρήτη 101.5 και τον δημοσιογράφο κ. Μανώλη Αργυράκη, ο Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

 

Αναφορικά με πρόσφατη δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research για την Κρήτη, ο Γραμματέας της ΝΔ δήλωσε: «Από την έρευνα και τα υψηλά ποσοστά αποχής - 1 στους 4 δηλώνει αποχή από τις εκλογές- προκύπτει η διαπίστωση· ότι ο κόσμος δεν έχει ψυχολογία εκλογών. Θα πρέπει να σταθούμε στα ζητήματα καθημερινότητας που θέτει η έρευνα, όπως το ζήτημα του οδικού δικτύου και των τροχαίων ατυχημάτων».

 

Συνεχίζοντας o κ. Λ. Αυγενάκης για το ζήτημα του οδικού δικτύου είπε: «Το ζήτημα αυτό απασχολεί περισσότερο απ’ όλα τους Κρητικούς. Περισσότερο από την υπερφορολόγηση, τα εργασιακά, την ανασφάλεια, την αγωνία για την επόμενη ημέρα. Για τα ζητήματα της οδικής ασφάλειας ως ΝΔ σε επίπεδο Κρήτης έχουμε πραγματοποιήσει πολλές πρωτοβουλίες, ενώ και για τον ΒΟΑΚ εκπονήσαμε κι έχουμε καταθέσει πλήθος ολοκληρωμένων προτάσεων οι οποίες υιοθετήθηκαν από τον Πρόεδρό μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και θα εφαρμοστούν από κυβέρνηση της ΝΔ».

Αναφορικά με τα ποσοστά των πολιτικών Κομμάτων για την Περιφέρεια Κρήτης ο Γραμματέας τη ΝΔ σημείωσε: «Παρατηρούμε την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ σε επίπεδο Κρήτης, παρά το γεγονός ότι η Κρήτη εκπροσωπείται στην Κυβέρνηση από σειρά στελεχών. Στελέχη που απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχουν επιρροή και δε έχουν καταφέρει να αλλάξουν κάτι για το καλό του τόπου τους. Γεγονός που αποτυπώθηκε και στο “χλιαρό” αναπτυξιακό περιφερειακό συνέδριο του φθινοπώρου».

«Αυτό λοιπόν που παρατηρούμε είναι πως ο κόσμος της Κρήτης, αρχικά απομακρύνθηκε από το ΠΑΣΟΚ και τώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα κάνοντας την διαπίστωση - που ακούμε παντού- ότι “τελικά όλοι οι ίδιοι είναι”» και επεσήμανε πως: «σύμφωνα με συνολικά στοιχεία, η ΝΔ παρουσιάζει ξεκάθαρη τάση για πρωτιά. Σε ό,τι αφορά την παράσταση νίκης η ΝΔ καταλαμβάνει το 51,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 23,5%. Στην πάλαι ποτέ “πράσινη” και μετέπειτα “ροζ” Κρήτη. Αυτό το στοιχείο δείχνει πως έχουμε αφήσει ισχυρό θετικό αποτύπωμα και μπορούμε να κόψουμε για πρώτη φορά το νήμα της πρωτιάς και στην Κρήτη».

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Γραμματέας της ΝΔ είπε: «Το γενικότερο πνεύμα της έρευνας, αλλά και του συνόλου των ερευνών είναι πως και στην Κρήτη τα δείγματα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι θετικά και αποτυπώνουν μια γενικότερη δυναμική της ΝΔ στο νησί. Φυσικά, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Το στοιχείο που κυριαρχεί τις σχέσεις της ΝΔ με τους πολίτες είναι η εντιμότητα και οι καθαρές κουβέντες. Οι πολίτες θέλουν και απαιτούν αυτή την ειλικρινή σχέση με τους πολιτικούς. Αυτό το σκοπό εξυπηρετούμε ως ΝΔ κι όπως φαίνεται τον έχουμε τον κατακτήσει σε μεγάλο βαθμό».

 


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις