Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Δείτε την βασίλισσα του καρναβαλιού 2013, Ερατώ Μπερλέμη, σήμερα με την κορούλα της - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Δείτε την βασίλισσα του καρναβαλι...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε τις εικόνες

Την βασίλισσα του πατρινού Καρναβαλιού -το 2013- Ερατώ Μπερλέμη, συναντήσε το thebest.gr, στο κέντρο της Πάτρας και μαζί με την μικρή της πριγκίπισσα. Η μικρή Κυβέλη, ζωηρή αλλά υπάκουη στις εντολές της μαμάς πλέον Ερατούς, φορούσε το στέμμα της και μας έκανε διάφορες.. φατσούλες.

Η Ερατώ δήλωσε πολύ χαρούμενη που έχει μείνει στην αχαϊκή πρωτεύουσα, ενώ συνεργάζεται και με την περιφέρεια σε πρόγραμμα ειδικής αγωγής, καθώς εκτός των άλλων η πρώην βασίλισσα έχει γνώσεις που αφορούν σε παδιά με ειδικές ανάγκες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, στο οποίο εμφανίζεται και η μικρή Κυβέλη, μετά από τη σύμφωνη γνώμη και της μητέρας της, που χαίρεται το παιχνίδι και τη νέα της ζωή σαν εργαζόμενη μαμά!

Η Ερατώ Μπερλέμη είναι παντρεμένη με τον γνωστό Πατρινό επιχειρηματία Πέτρο Χαρίτο, ιδιοκτήτη των ξενοδοχείων Castello και της εταιρείας Flexo.

Η πρώην βασίλισσα του πατρινού καρναβαλιού, Ερατώ Μπερλέμη, είναι γυμνάστρια για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Πέρυσι τον Αύγουστο βάπτισαν την 1,5 έτους -τότε- κορούλα τους, στον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής στο Πλατάνι Ρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight