Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άγρια καταδίωξη οχήματος που εμπλέκεται σε κλοπή στο Πάος– Μπλόκο στην Πάτρα- Τρεις προσαγωγές

Άγρια καταδίωξη οχήματος που εμπλέκεται ...

Επιχείρησαν να κλέψουν χρήματα και κοσμήματα από σπίτι

20:43 Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr το όχημα που βρισκόταν υπό καταδίωξη ακινητοποιήθηκε τελικά, πριν λίγο, στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στο Μπεγουλάκι. Οι τρεις επιβαίνοντες, που φαίνεται πως εμπλέκονται σε απόπειρα κλοπή στο Πάος Αχαΐας, θα προσαχθούν στην Ασφάλεια.

 

20:30 Οι τρεις άνδρες που επιβαίνουν στο όχημα που καταδιώκει η ΕΛ.ΑΣ. φέρονται να αποπειράθηκαν κλοπή χρημάτων και κοσμημάτων από το σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού στο Πάος Αχαΐας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπάθησαν να ξεγελάσουν τους ιδιοκτήτες του σπιτιού με τη μέθοδο της απασχόληση, έγιναν όμως αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε τα ίχνη του οχήματος στον καταυλισμό των Ρομά στο Κάτω Πλατάνι, όμως οι αναζητήσεις συνεχίζονται.

 

20:20 Ο οδηγός του οχήματος κάνει διαρκείς μανούβρες και αναστροφές προκειμένου να ξεφύγει από τους Αστυνομικούς που τον καταδιώκουν.

 

20:10 Το ύποπτο αυτοκίνητο έχει εντοπιστεί από τους Αστυνομικούς να κινείται κοντά στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη καταδίωξη προς το ΠΝΓ Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες επιβαίνουν τρία άτομα.

 

......

Συνεχίζεται το κυνηγητό από την Αστυνομία για τη σύλληψη υπόπτων οι οποίοι κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγη ώρα, εθεάθησαν στην Πατρών – Πύργου, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει σαφές εάν κινούνται προς Ροίτικα ή προς Πάτρα.  Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να καταδιώκουν το όχημα, ενώ  μπλόκα υπάρχουν σε όλες τις κρίσιμες διασταυρώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τρεις δράστες, οι οποίοι νωρίτερα εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένων στο Πάος Καλαβρύτων για να τους κλέψουν. Ωστόσο, τράπηκαν σε φυγή και αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία για τον εντοπισμό τους.

Νωρίτερα

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα καταδίωξη της Αστυνομίας στην «111» της Αχαΐας. Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, καταδιώκουν ένα κλειστό φοργηγάκι στο οποίο επιβαίνουν ύποπτοι για κλοπή ή ληστεία στο Πάος Καλαβρύτων.

Οι ύποπτοι έχουν αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα και οι αστυνομικοί τους καταδιώκουν, ενώ έχουν στήσει μπλόκα στις διασταυρώσεις.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας είναι μεγάλη.

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες εντοπίζονται στη διασταύρωση προς Φαρρές.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις